Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 
Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 

Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 

 
Μεγάλη τιμή για τον Βολιώτη κιθαριστή – ενορχηστρωτή, ηγετικό μέλος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου Ντίνο Γκρίνια, η συμμετοχή του στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις μνήμης του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Κιθαριστής & Μαέστρος Αντώνης Μυτακίδης.
Ο Ντίνος Γκρίνιας είναι ο κύριος ενορχηστρωτής, μαζί με τον επίσης Βολιώτη κιθαριστή, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του – Μαγνησίας Τάσο Ιωακειμίδη, σε ρεμπέτικα τραγούδια της προπολεμικής περιόδου, της κατοχής, του εμφυλίου και της μετεμφυλιακής Ελλάδας, που ερμηνεύουν διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας, σε ένα μουσικό ταξίδι από το 1935-1960.
Στην  με θέμα “το ρεμπέτικο συναντά την κλασική κιθάρα”, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου, στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς με ώρα έναρξης στις 20.00 και είσοδο ελεύθερη, παρουσιάζονται σε πρώτη ρεμπέτικα τραγούδια προσαρμοσμένα για κλασική κιθάρα.  
Στην συμμετέχουν οι καταξιωμένοι σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ντίνος Γκρίνιας, Αντώνης Μυτακίδης, Δημήτρης  και οι τραγουδιστές Μπάμπης Κοντραφούρης, Δημήτρης Λογαράς και Ράνια Τέκου. Τα κείμενα διαβάζει ο – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών Ανδρέας Ζεάκις – Γλυνιάς. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση