Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 
Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 

Ο Βολιώτης κιθαριστής Ντίνος Γκρίνιας, στο Φεστιβάλ Μπλόκου Κοκκινιάς 

 
Μεγάλη τιμή για τον Βολιώτη κιθαριστή – ενορχηστρωτή, ηγετικό μέλος της Κιθαριστικής Ορχήστρας Ντίνο Γκρίνια, η συμμετοχή του στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου Κοκκινιάς.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις μνήμης του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Κιθαριστής & Μαέστρος Αντώνης Μυτακίδης.
Ο Ντίνος Γκρίνιας είναι ο κύριος ενορχηστρωτής, μαζί με τον επίσης Βολιώτη κιθαριστή, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου – Μαγνησίας Τάσο Ιωακειμίδη, σε ρεμπέτικα τραγούδια της προπολεμικής περιόδου, της κατοχής, του εμφυλίου και της μετεμφυλιακής Ελλάδας, που ερμηνεύουν διεθνούς φήμης σολίστ κιθάρας, σε ένα μουσικό ταξίδι από το 1935-1960.
Στην συναυλία με θέμα “το ρεμπέτικο συναντά την κλασική κιθάρα”, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο 21 Σεπτεμβρίου, στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς με ώρα έναρξης στις 20.00 και είσοδο ελεύθερη, παρουσιάζονται σε πρώτη ρεμπέτικα τραγούδια προσαρμοσμένα για κλασική κιθάρα.  
Στην συναυλία συμμετέχουν οι καταξιωμένοι σολίστ κιθάρας Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, Ντίνος Γκρίνιας, Αντώνης Μυτακίδης, Δημήτρης Σταυρόπουλος και οι τραγουδιστές Μπάμπης Κοντραφούρης, Δημήτρης Λογαράς και Ράνια Τέκου. Τα κείμενα διαβάζει ο συγγραφέας – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών Ανδρέας Ζεάκις – Γλυνιάς. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση