Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ο πολύς, εορταστικός κι απολαυστικός Τonis Sfinos στο LabArt
Ο πολύς,  εορταστικός κι απολαυστικός Τonis  Sfinos στο LabArt

Ο πολύς, εορταστικός κι απολαυστικός Τonis Sfinos στο LabArt

μιλάει στον Νίκο Μπαρπάκη

Oι γιορτές μας βρίσκουν με πολλές μουσικές εκπλήξεις στο Βόλο στο Τσαλαπάτα. O Tonis Sfinos είναι ο cult χαρακτήρας που μας παρασέρνει εδώ και χρόνια  σε μνημειώδεις παραστάσεις με χιούμορ international play boy , χορό και σκέρτσο. Στις 28 Δεκεμβρίου καταφτάνει με τους Playmates στις εορταστικές εκδηλώσεις του Lab Art και έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε την πρώτη στα χρονικά εξομολόγηση στον απεσταλμένο στα εξωτικά μέρη μας Νίκο Μπαρπάκη.

-Πού σε βρίΛσκουμε Τόνι; Χρόνια Πολλά! Με τι καταπιάνεσαι, τι ετοιμάζεις;

Μέρι Κρίστμας!  Ο Τόνις επιτέλους ετοιμάζει τον πρώτο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη που είναι όλα ανθηρά και ευωδιάζει η πλάση. H μπάντα μου, οι Playmates σε καινούργια τραγούδια και διασκευές ση (!) ﷽﷽﷽ρπηδπρσαλκλιπιασκευές  παλαιότερων.  Συνεχίζουμε τις εμφανίσεις στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα και έχουμε βάλει πλώρη για μία μεγάλου μήκους για τους κινηματόγραφους. Παράλληλα θα κάνουμε και τα βιντεοκλιπάκια μας και τα τσαλίμια μας που τόσο αρέσουν στον κόσμο. Φουλ πρόγραμμα!

 -Πως και έμεινες στην Ελλάδα με όλη αυτή την κρίση; Δεν επηρέασε τη λίμπιντο σου καθόλου όλο αυτό το περιβάλλον;

 Ο Τόνις ήρθε για να μείνει και ο στόχος είναι να υπερ..πηδήσει την κρίση! Σίγουρα κοιτώντας γύρω μου υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση και ο κόσμος είναι κουρασμένος. Αλλά -τσούπ- σκάμε μπροστά του και τον συνεπαίρνουμε (πσσςς) σε ένα ξέφρενο νοσταλγικό και τον κάνουμε να χορέψει, να γελάσει και να ευχαριστηθεί ρέι ! Οπότε η λίμπιντος παραμένει ατάραχη.

tonis_0104

 -Κάνεις όνειρα , έχεις κάποιο όραμα για δημιουργικότητα;

Είμαι, yes, ονειροπόλος και ένα από τα όνειρα μου είναι να κάνουμε μια οικουμενική συναυλία, ένα τεράστιο δρώμενο σε μία παραλία σε έναν κολπίσκο, όπου εμείς θα παίζουμε μέσα στην θάλασσα σε μια πλωτή εξέδρα και γύρω μας θα κολυμπούν α. Στην αμμουδιά θα υπάρχουν καλλιτέχνες, γλύπτες, ζωγράφοι, χορευτές, ποιητές, ηθοποιοί, ενα μεγάλο , φαγητά απ' όλο τον κόσμο, τέτοια πράγματα. Θα χορεύουν όλοι, θα μαθαίνουν, θα αγκαλιάζονται, θα ερωτεύονται και στο τέλος θα αναδυθεί μία τεράστια φάλαινα θα την καβαλήσουμε όλοι να χαθούμε στον ωκεανό για πάντα. Αυτό. Τόσο δημιουργικό, όσο  μέχρι τη στιγμή που έρχεται η φάλαινα. Μετά γειά σας!      

 -Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που εκτιμάς και θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί του;

 Εκτιμώ πολλούς καλλιτέχνες, λίγο δύσκολο το ταίριασμα. Αν και στην Ελλάδα γίνονται περίεργες συνεργασίες προκειμένου να υπάρξει ενδιαφέρον (π.χ. σκυκο με χιπ χοπ, λαϊκό με dj club klp). Εκτιμώ πάρα πολύ τον Πάριο, αλλά για φανταστείτε συνεργασία μαζί του.  Δεν θα ήταν οξύμωρο;

 -Ποιό είναι το αγαπημένο σου σημείο από τις live εμφανίσεις σου;

 Μου αρέσει να παίρνω φόρα  και να πηδώ πάνω στο κοινό. Ο κόσμος με κρατάει και με πηγαίνει βόλτα σε όλο το μαγαζί. Μιά φορά στα Μάταλα, σε ανοιχτή συναυλία, με χιλιάδες κόσμο, έφτασα στο διπλανό χωριό. Μετά ευτυχώς επέστρεψα με ποδήλατο.

 – Ποιό είναι το απίθανο μέρος που θα ήθελες να εμφανιστείς live;

 Θα ήθελα να κάνουμε μια live concert συναυλία στην παραλία του Βόλου και να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ χορευτών, κατανάλωσης τσίπουρου, να μπει ένα τραπέζι 5 χιλιόμετρα, να γλεντάμε 3 μέρες, να κερνάμε τον κόσμο εδέσματα, να βάλουμε κριθαράκι καζάνια, να τρώει ο κόσμος και να χορεύει. Μετά θα μιλάει  όλος ο πλανήτης για την Μαγνησία

 -Σε έχει επηρεάσει καθόλου το feeling των εορτών;

 Πως αμέ! πάντα στα Κρίστμας γίνομαι σεντιμένταλ (συναισθηματικός) και απολαμβάνω το σπιτικό σκηνικό, με το τζάκι , την γαλοπούλα, το κρασάκι, τα αγιοβασιλίτικα τσικάκια μου. Ντύνομαι Τόνις Santa, αυτά κάθονται στα γόνατά μου και τους εκπληρώνω κάθε επιθυμία…(κλείσιμο ματιού)

 -Μέρι Κρίστμας λέει η αγγλική ευχή. Έχεις σκεφτεί να εννοεί κάτι για γάμο; (marry) έχεις παντρευτεί ποτέ (;) και αν ναι ήταν Χριστούγεννα;

 Ο Τόνις δεν παντρεύεται ποτέ ρέι ! νέβαρ! Πολλά τσικάκια αποπειράθηκαν να με τυλίξουν αλλά ξεγλίστρησα σα χέλι και κορόιδο δεν επιάστηκα. Αφού θα απογοητευτούν όλα τα κορίτσα, γίνεται κάτι τέτοιο;

– Είσαι πολυταξιδεμένος και ιντερνάσιοναλ γενικώς. Υπάρχει κάποια αξία , κάποιο μόττο ή συνήθεια από αυτές που θυμάσαι από τα χρόνια στο εξωτερικό που πιστεύεις αξίζει να υιοθετήσουμε στο Ελλάντα;

 Χρόνια τώρα λέω την ατάκα όπου βρεθώ και όπου σταθώ ακόμη και στο εξωτερικό προσπαθούσα να τους το περάσω.

Το καλύτερο που έχεις να αυτοερωτάσαι  είναι : «είσαι μάγκας ρέι ;» Να είσαι λοιπόν σωστός, σβέλτος, ξύπνιος, παιχνιδιάρης και ερωτεύσιμος. Όχι όπως όλοι νομίζουν τον μάγκα βαρήν κι ασήκωτον και απειλητικόν. Και το συμβουλεύεις και στους γύρω σου. Τον βλέπεις στην λαϊκή και του λες :” τί φτιάνς ρέι ? είσαι μάγκας ρέι ?» και σου χαμογελούν και το έχουν πάρει το μήνυμα.

 -Από τα μέρη που έχεις επισκεφτεί, ποιά ήταν τα πιό ενδιαφέροντα;

 Σταθμός μας κάθε χρόνο τα Μάταλα, τόπος μαγικός και ευλογημένος, στην και στα τρία πόδια έχουμε περάσει αξέχαστα, στην Αστόρια επικά γλέντια και βουνά τα πιάτα, στη Κορσική μια φορά μεθύσαμε με τυριά, στο Ντίσελντορφ φάγαμε πολύ ωραία λουκάνικα, στο Σίδνεϋ γλεντάγαμε με τα  αδέρφια και είχαν φέρει και τα καγκουρό τους  και στο Γιοχάνεσμπουργκ πάλι με ελληνόπουλα μας πήγαν για κυνήγι καρχαρία και μείς τους παίζαμε Τζέκινς Χαν στη βάρκα, στο Όσλο χειμώνα στο γκρικ κομιούνιτι παγώσαμε, μας έριχναν ζεστό νερό να συνέλθουμε, έχουμε μέρη και περιπέτειες…. ουυ ένα σωρό ρέι!

 -Σε έχουμε ξαναδει στο Βόλο, στον ίδιο χώρο. Τι σκέψεις κάνεις για την πόλη (και τα τσικάκια) του Βόλου;

 Στον Βόλο ερχόμαστε 4 χρόνια τώρα και περνάμε υπέροχα. Πολύ ωραίος κόσμος, τσικάκια ατίθασα και φούλ . Δεν μας αφήνει ο κόσμος να τελειώσουμε , φωνάζει κι άλλο κι άλλο !! Κάθομαι και βγάζω με όλους στο τέλος. Πριν την συναυλία βολτάρουμε στο λιμα…﷽﷽﷽﷽﷽﷽κπληρώνω κάθε επιθυμμίφ                                                                                               άνι.

Είναι ωραίο να έχει η πόλη λιμάνι, νιώθεις ότι μπορείς όταν το θελήσεις να φύγεις. Χανόμαστε στα τσιπουράδικα για να τσιμπήσουμε και παρατηρώ τον κόσμο που είναι ζεστός και φιλόξενος και ζεί ήρεμα , το ευχαριστιέται….. όπως επίσης και τα τσικάκια !! Volos power chicks πανέτοιμα και τσακπίνικακια﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ τσικιστιβγαζω φωτογραφ                                                                                              

 -Μια τελευταία σου ευχή, ένα μήνυμα για όσους σε διαβάζουν.Ευχαριστούμε! 

 Να μού ‘στε καλά ρέι, αγάπη και κανά γλεντάκι να ξεχνιόμαστε και να αγκαλιαζόμαστε ρέι. Σας φιλώ , σι γιου σούν!

 

Μαζί με Toni Sfino η σκηνή του Lab Art θα έχει στις ημέρες των εορτών την τιμητική της διάφορα events όπως μοναδικό στους Beatles με το απόλυτο cover band στις 30/12.

Επίσης Χαΐνηδες την Τρίτη 27  Δεκεμβρίου καθώς και φυσικά  Δήμητρα Γαλάνη στις 5 Γενάρη.

Εκεί που συμβαίνει η μαγεία… Στο Τσαλαπάτα, στην άκρη της πόλης του Βόλου!

Τηλέφωνο για κρατήσεις / πληροφορίες 2421403454

 tonissfinos2tonissfinos3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση