Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Lab Art
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Lab Art

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Lab Art

H μεγάλη γιορτή με τη στο Bόλο στο Lab Art αύριο Παρασκευή 5  Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ανυπέρβλητων δυσχερειών.


Πληροφορίες για των εισιτηρίων : 242140 3454 (ώρες καταστημάτων).

Το Σάββατο 6 Μαϊου  , είναι το τελευταίο event για φέτος στο Lab Art . Καλεσμένος από την Κρήτη με πολλή όρεξη ο Μιχάλης Τζουγανάκης για ένα ταξίδι που θα μας ταξιδέψει από παραδοσιακούς ήχους μέχρι κρητικά γλέντια !

Μαζί του ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ένας από τους καλλιτέχνες που έχει ξεπεράσει τα περιθώρια της Κρήτης από όπου κατάγεται και εμπνέεται, έρχεται στο Βόλο για μια εμφάνιση που κλείνει το συναυλιακό χρόνο στο Τσαλαπάτα.

Μέσα από τον παλμό της μουσικής του θα δονήσει το συναίσθημά μας και θα μας χαρίσει μια ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία. Μαζί του ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ, με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι, ΤΟ ΧΡΩΜΑ Π’ ΑΓΑΠΑΣ.

Ένας ξεχωριστός και «ανατρεπτικός» καλλιτέχνης από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή , γίνεται ένα με το Λαούτο.

Οι δύο γενιές δημιουργούν ένα μοναδικό , γεφυρώνοντας με σεβασμό το παλιό με το νέο. Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη χαρακτηρίζονται από το «απρόβλεπτο», καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή, που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.

Το κοινό του θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει με αγαπημένα , παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του , της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής.

Μιχάλης Τζουγανάκης ,Σάββατο 6 Μαϊου 2017
Lab art – Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30, Έναρξη – 22:30
Εισιτήρια: 10 ευρώ – Προπώληση
12 ευρώ – Ταμείο

Πληροφορίες: 2421 40 3454

Σημεία προπώλησης:
-Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα:
-Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη)
-Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου)
-Classic (Ερμού 187)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση