Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ο C.W. STONEKING από την Αυστραλία live στο Βόλο
Ο C.W. STONEKING από την Αυστραλία live στο Βόλο

Ο C.W. STONEKING από την Αυστραλία live στο Βόλο

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε στο Lab Αrt σόλο επί σκηνής τον C.W. Stoneking, έναν από τους πιο ξεχωριστούς μουσικούς που έχουν έρθει στην Ελλάδα.

Opening show by special guest: Sierra Ferrell
Μια μοναδική μουσική βραδιά βγαλμένη από τα συναυλιακά όνειρά μας.
Επιτέλους στην πόλη από κοντά για μια εμφάνιση, ένας καλλιτέχνης που μοιάζει να έρχεται από τις αρχές του 20ού αιώνα, με μουσικές από τρομπέτες, πιάνο και μπάντζο, βραχνά φωνητικά και που φέρνουν την Άγρια Δύση και παλιές αμερικάνικες ταινίες…
«Το να ακούς τον Stoneking να παίζει live είναι σαν να ακούς ένα παλιό 78άρι σε μια σκονισμένη σοφίτα στην Νέα Ορλεάνη».
Observer
Αν το όνομα ‘Stoneking' δεν σας θυμίζει κάτι, σίγουρα το υπέροχο “Love Me Or Die” και το εντυπωσιακό “Brave Son Of America”, θα σας πείσουν να συναντήσετε στο Βόλο αυτόν τον απροσδόκητο μουσικό με το αυθεντικό στυλ!
Ίχνη gospel, calypso και νότες που φέρνουν Tom Waits ή Tiger Lillies τη μία στιγμή και Calexico ή ορχήστρες παρέλασης από την Ν. Ορλεάνη την επόμενη.
Ένας καλλιτέχνης που δείχνει με την μουσική του πως όταν η παράδοση αντιμετωπιστεί με σεβασμό και ευρηματικότητα, παραμένει επίκαιρη και απρόσμενα απολαυστική.
Όταν ο CW Stoneking πριν τρία χρόνια ανέβηκε στη σκηνή στο BBC 4's Folk America Festival στο Λονδίνο, πολύ λίγα πράγματα γνωρίζαμε για εκείνον, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ο αγαπημένος μουσικός του Charlie Gillett και ένας άνθρωπος «χαμένος μουσικά στη δεκαετία του '20 και του '30». Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα μάθημα για το πως μπορεί κάποιος να κλέψει την παράσταση σε ένα show, όπως ακριβώς έκανε ο Stoneking.
Ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης γράφει την δική του μουσική πορεία με blues, hokum και jungle ήχους, μια πορεία που αποσπά ενθουσιώδεις κριτικές από το μουσικό τύπο.
Το όνομα Στόουνκινγκ είναι μυστηριώδες και μάλλον άγνωστο στο μέσο βολιώτη..
Ποιος είναι ο Stoneking λοιπόν; ο ίδιος μόνο θα μπορούσε να ρίξει λίγο στην υπόθεση αυτή… Προφανώς μία ξεκάθαρη και σαφή απάντηση, θα λάβουν όσοι τολμηροί και ενήμεροι έρθουν στο Lab Αrt το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου για να τον απολαύσουν μαζί με την σαγηνευτική Sierra Ferrell που θα ζεστάνει κατάλληλα την ατμόσφαιρα νωρίτερα.
 
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου
– Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Ώρα έναρξης: 22:00 , Πόρτες ανοίγουν: 21:00
Εισιτήρια :
Προπώληση : 13 , Ταμείο: 15
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης ( 118, Βόλος)
• Snuff Tobacco Store(Γραβιάς 4, Παλαια – Βόλος)
• σε όλα τα My Market
Και πλέον στα καταστήματα πανελλαδικά και στο Βόλο
• Δημητριάδος 84
• Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και
• Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο!
Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 242140 3454
Ώρες τηλ. υ: 10:00-21:30 >>ένα μουσικό δείγμα της μουσικής του ΕΔΩ & εδω & Εδώ!
σελίδα της εκδήλωσης στο facebook : https://www.facebook.com/events/498998263914439/
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση