Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Κοπή πίτας 2016 του συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου
Κοπή πίτας 2016  του συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου

Κοπή πίτας 2016 του συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και γενικά εκείνους που αγαπούν τη μουσική, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2016 την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 7:30μμ στο coffee shop – bar «Hacienda» Ι. Καρτάλη 4Α.

Αν θέλετε να μάθετε τί είναι ο σύλλογος φίλων μουσικής , ποιες εκδηλώσεις έχει κάνει, τί σκοπεύει να κάνει, αν θέλετε να γίνετε μέλη ή να προτείνετε απλά κάποιο θέμα εκδήλωσης, σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης στον φιλόξενο χώρο του Hacienda.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 25 μουσικόφιλων συμπολιτών (απόφαση μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου αριθ. 313/2012) και μερικοί από τους σκοπούς του, όπως περιγράφονται στο καταστατικό είναι : η εξάπλωση και η προ της μουσικής παιδείας στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα τα της, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής ς, η συνεργασία καλλιτεχνών και μελετητών της τέχνης και η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης, η μελέτη και έρευνα της μουσικής, η ευαισθητο των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας κλπ Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ο σύλλογος έχει κάνει ή πάρει μέρος μια σειρά μουσικών και όχι μόνο εκδηλώσεων όπως :
αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, των , κουαρτέτου ξύλινων πνευστών, διοργάνωση κινηματογραφικής πρεμιέρας μουσικού , «Πάρτι γιε γιε» στην Αύρα κλπ.

Όλοι οι μουσικόφιλοι λοιπόν είστε ευπρόσδεκτοι…

Το blog του συλλόγου στο ιντερνέτ : http://volosmusic.blogspot.gr και η σελίδα του συλλόγου στο facebook : Σύλλογος-Φίλων-Μουσικής-Βόλου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση