Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Το μουσικό σύνολο V.I.A. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»
Το μουσικό σύνολο V.I.A. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»

Το μουσικό σύνολο V.I.A. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»

Το μουσικό σύνολο V.I.A. από τη παρουσιάζει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00, στο κινηματοθέατρο «».

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων πειραματικής ς «Αιχμές» του Δημοτικού Ωδείου και πλαισιώνεται από ένα εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί την 10 Απριλίου ώρα 12:00.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου, Μεταμορφώσεως 1, τηλ 2421039594, μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση ανήκει στους Ανδρέα Μιμαίο και στή Δρυγιανάκη.

Οι V.I.A. είναι το συλλογικό μουσικό των μελών της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Granny. Συμμετέχουν σ' αυτό οι Σάββας Μεταξάς, Σπύρος Εμμανουηλίδης, Βασίλης Λιόλιος και Άρης Γκιάτας.

Χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά μέσα, όπως modular («αρθρωτούς») και αναλογικούς συνθετητές και τεχνικές no-input («χωρίς είσοδο») αλλά και ηχογραφήσεις πεδίου, δημιουργώντας έντονες ηχητικές καταστάσεις που κινούνται διαρκώς ανάμεσα στην ησυχία και τον θόρυβο.

Η δισκογραφική εταιρεία Granny έχει έδρα τη , όπου και δραστηριοποιείται από το 2009. Χωρίς κερδοσκοπικό χαρακτήρα, έχει σαν στόχο της την έκδοση και ανάδειξη ηχητικών έργων, τα οποία συχνά συνδιαλέγονται με εικόνες και άλλα οπτικά μέσα, κινούμενη στο φάσμα από τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και το θόρυβο μέχρι την ηλεκτροακουστική σύνθεση και τη σύγχρονη electronica, και προβάλλοντας έργα μουσικών της εγχώριας πειραματικής σκηνής και του εξωτερικού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση