Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Οι MONOPHONICS live στο Βόλο
Οι MONOPHONICS live στο Βόλο

Οι MONOPHONICS live στο Βόλο

Οι MONOPHONICS live στο Βόλο την  Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στην αυλή Τσαλαπάτα. Πρόκειται για την  μπάντα έκπληξη από την Αμερική που  επιστρέφει στο Αίθριο του Τσαλαπάτα έξω από το , για μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση. Μαζί τους οι The Big Nose Attack.

Το Lab Art και η Plenty Projects σε συνεργασία με το ΑΙΘΡΙΟΝ – ETHRION day&night παρουσιάζουν με μεγάλη την των Monophonics στο του ελληνικού χάρτη. Η μπάντα δυναμίτης από το west coast έρχονται και η βραδιά αναμένεται ανεπανάληπτη!!
Από τα συγκροτήματα που έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση με το Ελληνικό κοινό, οι Monophonics θεωρούνται δίκαια ένα από τα κορυφαία live bands, ανεβάζοντας κάθε φορά τον πήχη των εμφανίσεων τους.

Σύγχρονοι πρεσβευτές της ψυχεδελικής Funk και της Soul, οι Καλιφορνέζοι Monophonics μας μεταφέρουν μας στο Σαν Φραντσίσκο των 60's & 70's με ένταση, ρυθμό και παθιασμένη ερμηνεία.

‘Bang Bang', ‘Promises', ‘Strange Love', ‘Foolish Love', ‘Find My Way Back', ‘Hanging On', ‘Lying Eyes' ..τίτλοι κομματιών που έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες και αντηχούν απο και ανοιχτά παράθυρα, θα παιχτούν ζωντανά από κοντα. Ένα μεγάλο live πάρτυ- μη λείψει κανείς!

Η αποκαλυπτική πρώτη εμφάνιση των Monophonics την προηγούμενη σεζόν στο έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων. Κάποιοι κάνανε λόγο για ένα από τα καλύτερα live ever στο Βόλο!
Το ίδιο πιστεύουν και οι ίδιοι οι Monophonics που δηλώνουν απερίφραστα την αγάπη τους για το βολιώτικο κοινό. Αν είχατε την τύχη να τους απολαύσετε, θα ξέρετε. Ακόμα περισσότερο αν έχετε την περιέργεια να τους ανακαλύψετε όπως πρέπει – live μπροστά σας..

Tη βραδιά ανοιγουν οι Big Nose Attack! Το ντουέτο από την έχουν καταφέρει να συνδυάσουν το βρώμικο blues rock και σύγχρονη σε ένα που ενώνει το Μπραχάμι με το Μισσισσιπή.. Οι ‘δικοί μας Black Keys'  όπως τους αποκάλεσαν κάποιοι, επιστρέφουν στην πόλη να μας θυμίσουν γιατί θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο αίθριο έξω από το Lab Art, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, με ποτού (Bar) και φαγητού για όλους τους επισκέπτες σε happy prices.

 Η χωρητικότητας 800 ατόμων τοποθεσία στον πολυχώρο Τσαλαπάτα αναμένεται να υποδεχτεί  το κοινό κάτω από τα αστέρια για μία από τις μεγαλύτερες συναυλιακές εμπειρίες.  

"Αλιεύοντας" την είδηση