Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Μοναδική συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη για το Γηροκομείο Βόλου
Μοναδική συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη για το Γηροκομείο Βόλου

Μοναδική συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη για το Γηροκομείο Βόλου

Έν “ουράνιο μουσικό τόξο”, με χρώμτα από την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι Βολιώτες στο κατάμεστο Θερινό Δημοικό Βόλου, με ρωταγωνίστρια την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Το αποψινό πρόγραμμα, που “μάγεψε” το κοινό, έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο , στο Cadoghan theater στο , στο Τελ Αβίβ, στην Άγκυρα , στην Κύπρο κ.α., με ιδιαίτερη και απέσπασε όπως πάντα τις καλύτερες κριτικές.

Η “μοναδική” Άλκηστις όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι έχουν την τύχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την Ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιούζικαλ.

Η αποψινή βραδιά άνοιξε με τη μελοποιημένη του Νομπε Οδυσσέα Ελύτη και ακολούθησε σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας τα καλύτερα τραγούδια της ς της Πρωτοψάλτη.

Μαζί της ήταν στο πάλκο μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών , διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους.

Να σημειωθεί ότι τα της αποψινής συναυλίας, της οποίας-μεταξύ άλλων- χορηγός επικοινωνίας ήταν το pagasitikosnews.com, θα διατεθούν υπέρ του Γηροκομείου Βόλου, που είναι ο διοργανωτής της συναυλίας.

πρωτοψάλτη

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση