Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Μοa Bones live στο Tender bar
Μοa Bones live  στο Tender bar

Μοa Bones live στο Tender bar

Η πό τις δικοπές του Πάσχα μας βρίσκει με μια όμορφη έκπληξη: Μοa Bones  Τετάρτη 19 Απριλίου στο Tender bar στην οδό Ογλ στο Βόλο.
Το ζωντανό project του Moa Bones, κατα κόσμο Δημήτρη Αρώνη, έρχεται από την Αθήνα για μια βραδιά χωρίς είσοδο στο μικρό μουσικό στέκι της οδού , εκεί όπου για 34 χρόνια λειτουργούσε το ιστορικό Μαραμπού.
Η ταυτότητα του Moa Bones που ωριμάζει ήδη πάνω από 7 χρόνια, έχει δώσει μια νέα πνοή στην εναλλακτική μουσική σκηνή της Ελλάδας. Όλοι έχουν εκπλαγεί με την αγγλόφωνη folk και μελωδική κιθαριστική μουσική του Δημήτρη Αρωνη που αντλεί στοιχεία country, blues και 70's rock.
Ο δημιουργός καταφέρνει αστα να μας βάλει σε ένα μουσικό κόσμο δικό του, με έμπνευση, χιούμορ και ευαισθησία που αφοπλίζει.
Με ‘φανατικό' κοινό θαυμαστών και φίλων πλέον, έχει παρουσιάσει τη δουλειά του στη και σε μπαρ της πόλης μας με επιτυχία.
Στην τέταρτή του πλέον εμφάνιση στο Βόλο, αναμένεται να μας παρουσιάσει διασκευές που κλείνουν το μάτι στους Johnny Cash , Fleetwood Mac κ.ά. και φυσικά κομμάτια δικά του από τους 2 δίσκους του: ‘Αquarelles' & ‘Spun'.
Έναρξη μετά τις 9:30 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά λόγω περιορισμένης χωρητικότητας μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον τηλεφωνικά στο 6975706945 για ση ή φυσικά να προσέλθετε στο χώρο απευθείας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση