Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”
Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

  Φιλανθρωπική Συναυλία

Η Sempre Viva, η χορωδία «ΙΩΝΙΑ», ο Βασίλης Αγροκώστας, η και η Κασσιανή Αμυγδαλίτση δίνουν μια αγκαλιά για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»,- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΙΑΣΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ.

Έτσι, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο   & Αλμυρού, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Μια αγκαλιά για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»,  η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Sempre  Viva ( παιδική και μεγάλων με πλέον των 40 κιθαριστών) υπό τη διδασκαλία  της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια   σε συνεργασία  με τη  χορωδία «ΙΩΝΙΑ», (παιδική, εφηβική, ενηλίκων με πλέον των 180 χορωδών) υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας  Φραγκογιάννη και με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα και Κασσιανής Αμυγδαλίτση.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοϊζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες.

Στόχος της συναυλίας είναι η αλληλεγγύη, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στοιχείο που έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι συντελεστές της συναυλίας σε πλειάδα φιλανθρωπικών συναυλιών που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, για το λόγο αυτό, τα της συναυλίας θα  διατεθούν εξ'  ολοκλήρου στο  Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

(Όλα τα χρήματα θα διατεθούν  στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ). Προπώληση οικονομικής ενίσχυσης για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ στο , στο Μελωτρόπιο μουσικό εργαστήρι Κανάρη 20 με Πολυμέρη και στα Οπτικά Δημητριάδης Δημητριάδος με

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση