Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου
Μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Μια Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva”, η χορωδία «ΙΩΙΑ», ο Βασίλης Αγροκώστας, η Ζωή Τζαλαβρέτα και η Κασσιανή Αμυγδαλίτση δίνουν μια αγκαλιά για το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»,- ΕΠΙΣΤΗΜΟΙΚΗ ΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΙΑΣΗ,ΣΤΗΡΙΞΗ.

Έτσι, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Μια αγκαλιά για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»,  η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου “Sempre  Viva” ( παιδική και μεγάλων με πλέον των 40 κιθαριστών) υπό τη διδασκαλία  της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια, σε συνεργασία  με τη  χορωδία «ΙΩΝΙΑ», (παιδική, εφηβική, ενηλίκων με πλέον των 180 χορωδών) υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας  Φραγκογιάννη και με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα και Κασσιανής Αμυγδαλίτση.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκι, Μάνου Λοϊζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες.

Στόχος της συναυλίας είναι η , η προσφορά προς τον συνάνθρωπο,στοιχείο που έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι συντελεστές της συναυλίας σε πλειάδα φιλανθρωπικών συναυλιών που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό, τα έσοδα της συναυλίας θα  διατεθούν εξολοκλήρου στο  Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Στηρίζοντας το έργο του «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ»  , την ,   θέλουμε να καταδείξουμε ότι  η θεραπεία του καρκίνου του μαστού είναι δικαίωμα όλων των γυναικών κι όχι πολυτέλεια.

Το «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» στηρίζει:

-την Περίθαλψη και στήριξη (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική, ψυχολογική) ανασφάλιστων,

αδύναμων οικονομικά γυναικών με καρκίνο του μαστού σε όλες τις βαθμίδες υγειονομικής

περίθαλψης.

-τις Δωρεάν εξετάσεις και την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και

έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την και δη σε δυσπρόσιτα μέρη

-την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια,

κτλ) καθώς και

-την επιστημονική .

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς και οι μουσικοί: Ιωάννα Αποστολάκη (Βιολί) , Γιάννης Ευστρατιάδης (Κρουστά ), Γιώργος Κολώνης (Μπουζούκι) , Φίλιππος Ρέτσιος (Κοντραμπάσο).

Τη συναυλία θα παρουσιάσει  η  εκπαιδευτικός και  Χαριτίνη Μαλισσόβα.

Τιμή οικονομικής ενίσχυσης : 5 ευρώ  (Όλα τα χρήματα θα διατεθούν  στο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

Διοργανώνεται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ –ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση