Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου
Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 9.00 το βράδυ στο Κέντρο του Δήμου θα πραγματοποιηθεί μία από τις  εκδηλώσεις του Δήμου για την εορταστική περίοδο 2019 – 2020, η συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες από το ρεπερτόριό του, αλλά και κομα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, τα οποία υπόσχονται στο κοινό της ς μία μοναδική γιορτινή βραδιά, στο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Βόλος μας Μαγεύει».

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.

Η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην πόλη του Βόλου έχει ψυχαγωγικό, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με τιμή εισιτηρίου μόλις στο ύψος των 7 €, ο δίνει την ευκαιρία στην πλειοψηφία των δημοτών να παρακολουθήσουν μία μοναδική μουσική παράσταση μέσα στη μαγική ατμόσφαιρα της πόλης για τα του 2019.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το «Δίαυλο» (Τοπάλη με ), από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ..

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση