Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου
Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Με τη  συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 9.00 το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου θα πραγματοποιηθεί μία από τις  εκδηλώσεις του Δήμου για την εορταστική περίοδο 2019 – 2020, η συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη ιάννη Πλούταρχου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες από το ρεπερτόριό του, αλλά και κομα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, τα οποία υπόσχονται στο κοινό της εκδήλωσης μία μοναδική γιορτινή βραδιά, στο κλίμα του κύκλου εκδηλώσεων «Ο μας Μαγεύει».

Ο ιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε και εξωτερικό και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.

Η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην πόλη του Βόλου έχει ψυχαγωγικό, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με τιμή εισιτηρίου μόλις στο ύψος των 7 €, ο Βόλου δίνει την ευκαιρία στην πλειοψηφία των δημοτών να παρακολουθήσουν μία μοναδική μουσική μέσα στη μαγική της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2019.

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το «Δίαυλο» (Τοπάλη με Δημητριάδος), από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 8.00 μ.μ..

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.

"Αλιεύοντας" την είδηση