Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Με έργα Ανδρέα Κατσιγιάννη η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας
Με έργα Ανδρέα Κατσιγιάννη η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας

Με έργα Ανδρέα Κατσιγιάννη η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας

Tο Σαββάτο 13 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα 
 
Έργα του επίσημου προσκεκλημένου της διοργάνωσης, Βολιώτη μουσικού Ανδρέα Κατσιγιάννη, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά η διεθνώς καταξιωμένη Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, που ίδρυσε το 2015 ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, στο ιστορικό Διεθνές  Βόλου –
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται 12-14 Ιουλίου 2019, με την αιγίδα της Μητροπόλεως & Αλμυρού και  την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, θα εμφανιστεί η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου –  υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Παπαρίζου, με την σύμπραξη του διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιου Γκόλγκαρη των γνωστών τραγουδιστών Κώστα Ζεμπίλα, Ελένης Τακτικού & Ιωάννη Διακογιάννη και των κιθαριστών Τάσου Ιωακειμίδη, Ντίνου Γκρίνια, Αρετής Κουσμαλή και Γεράσιμου Σιούρα.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, θα εμφανιστεί το περίφημο  αποτελούμενο από τους κορυφαίους Κύπριους κιθαριστές, Βασίλη Αβραάμ, Σωκράτη Λεπτό & Γιώργο Χριστοφή. 
Το περίφημο  συνοδεύει στις τους, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου,  του Λευκωσίας, Αντώνης Κοϊζας.
Είναι η 61η Διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, από το 2013 που ιδρύθηκε. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της Μαγνησίας.
Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο κιθαριστής και παιδαγωγός Τάσος Ιωακειμίδης.
Το  Βόλου Μαγνησίας – Volos Magnesia Guitar Festival αποτελεί συνέχεια των κιθαριστικών διοργανώσεων που στήριζε τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών στη Μαγνησία και έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία, χάρις στο ψηφιακό CD που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τη Μαγνησία διεθνώς.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση