Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Με επιτυχία η παρουσία της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Δήμου Αλμυρού σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα
Με επιτυχία η παρουσία της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Δήμου Αλμυρού σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα

Με επιτυχία η παρουσία της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Δήμου Αλμυρού σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Καρδίτσα

Την 3 Μρτίου 2019, η Μικτή Χορωδί, εκπροσωπώντας επάξια για ακόμη μια φορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα τον Δήμο Αλμυρού, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κατά την ομολογία τόσο του κοινού, όσο και της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Φεστιβάλ στην πόλη της Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στο 19ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ενός από τους σημαντικότερους Καλλιτεχνικούς Συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, ο «Αρίων».

Η πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο της πόλης και με τη συμμετοχή επιπλέον 4 Μικτών Χορωδιών, που κάθε μία έδωσε το στίγμα της και ολοκλήρωσε την ιδιαίτερη Χορωδιακή πανδαισία στον ιδιαίτερο χώρο του κινηματοθεάτρου.

Το κοινό ιδιαίτερα ένθερμο, συνόδευσε τη Χορωδία  με ζεστά παρατεταμένα χειροκροτήματα, οι δε διοργανωτές άρτιοι από κάθε πλευρά, άνθρωποι φιλόξενοι, με κατάρτιση και διοργανωτική εμπειρία πολλών χρόνων.

ια ακόμη μια φορά, την χορωδία στόλισαν με τη μουσική τους συνοδεία οι αγαπημένοι μουσικοί Φρόσω αρδικλή στο πιάνο, Άκης Μπουκουβάλας στην κιθάρα και Γιάννης Καμπουρίδης στο μπουζούκι.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε με ένα πολύ κεφάτο «αντάμωμα» για φαγητό από κοινού και με τις τέσσερις , όπου το κέφι και ο πρωτοστάτησαν, με την υπόσχεση αυτού του είδους οι Πολιτιστικές συναντήσεις που κρατούν ζωντανό το θεσμό των Χορωδιακών Φεστιβάλ να συνεχιστεί από όλους και να προάγει πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση