Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη
Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα και με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 η συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με το Μουσικό Σχολείο Βόλου.
Τα του Μουσικού Σχολείου, οι καθηγητές τους και η Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, δίνοντας την ψυχή τους για τις προετοιμασίες που κράτησαν μήνες ολόκληρους, παρουσίασαν μία εμπνευσμένη συναυλία για να βοηθήσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Οι ερμηνείες των παιδιών, άξιες συγχαρητηρίων, άγγιξαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι σιγοτραγούδησαν με περίσσιο συναίσθημα τα τραγούδια του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Η ανεκτίμητη παρουσία της κυρίας Ουρανίας Ξυλούρη και ο μεστός της λόγος απογείωσαν την εκδήλωση και έδωσαν έναυσμα στους μαθητές να βάλουν τα δυνατά τους και να μας εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους.
Η εκδήλωση διανθίστηκε με την παρουσίαση της βιογραφίας του Νίκου Ξυλούρη από το συγγραφέα κ. Θωμά Κοροβίνη.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαριστεί θερμά από καρδιάς τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, τη Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, το μαέστρο κ. Μιχάλη Χατζηκοτέλη, την υπεύθυνη της χορωδίας κ. Ρωξάννη Γιαρέντη, όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και το σύλλογο γονέων για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, αλλά και για την εξαιρετική συνεργασία, και συγχαίρει όλους τους συντελεστές, μαθητές και καθηγητές, για το υψηλού επιπέδου έργο τέχνης και πολιτισμού που παράγουν.

Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες απευθύνει η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή της.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση