Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη
Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα και με πολύ μεγάλη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 η συναυλία – αφιέρωμα στο ίκο Ξυλούρη, που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με το Μουσικό Σχολείο Βόλου.
Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου, οι καθηγητές τους και η Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, δίνοντας την ψυχή τους για τις προετοιμασίες που σαν μήνες ολόκληρους, παρουσίασαν μία εμπνευσμένη συναυλία για να βοηθήσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Οι ερμηνείες των παιδιών, άξιες συγχαρητηρίων, άγγιξαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι σιγοτραγούδησαν με περίσσιο συναίσθημα τα του αείμνηστου ίκου Ξυλούρη.

Η ανεκτίμητη παρουσία της κυρίας Ουρανίας Ξυλούρη και ο μεστός της λόγος απογείωσαν την εκδήλωση και έδωσαν έναυσμα στους ές να βάλουν τα δυνατά τους και να μας εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους.
Η εκδήλωση διανθίστηκε με την της βιογραφίας του Νίκου Ξυλούρη από το συγγραφέα κ. Θωμά Κοροβίνη.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαριστεί θερμά από ς τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, τη Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, το μαέστρο κ. Μιχάλη Χατζηκοτέλη, την υπεύθυνη της χορωδίας κ. Ρωξάννη Γιαρέντη, όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και το σύλλογο γονέων για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, αλλά και για την εξαιρετική συν, και συγχαίρει όλους τους συντελεστές, μαθητές και καθηγητές, για το υψηλού επιπέδου τέχνης και πολιτισμού που παράγουν.

Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες απευθύνει η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή της.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση