Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη
Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Με επιτυχία η συναυλία-αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Σε συγκινητική και με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 η συναυλία – στο Νίκο Ξυλούρη, που διοργάνωσε η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με το Μουσικό Βόλου.
Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου, οι καθηγητές τους και η Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, δίνοντας την ψυχή τους για τις προετοιμασίες που κράτησαν μήνες ολόκληρους, παρουσίασαν μία εμπνευσμένη συναυλία για να βοηθήσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Οι ερμηνείες των παιδιών, άξιες συγχαρητηρίων, άγγιξαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων, οι οποίοι σιγοτραγούδησαν με περίσσιο συναίσθημα τα του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη.

Η ανεκτίμητη παρουσία της κυρίας Ουρανίας Ξυλούρη και ο μεστός της λόγος απογείωσαν την και έδωσαν έναυσμα στους να βάλουν τα δυνατά τους και να μας εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους.
Η διανθίστηκε με την παρουσίαση της βιογραφίας του Νίκου Ξυλούρη από το συγγραφέα κ. Θωμά Κοροβίνη.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ευχαριστεί θερμά από καρδιάς τους του Μουσικού Σχολείου, τη Διευθύντρια κ. Αρετή Τζανετοπούλου, το μαέστρο κ. Μιχάλη Χατζηκοτέλη, την υπεύθυνη της χορωδίας κ. Ρωξάννη Γιαρέντη, όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και το σύλλογο γονέων για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, αλλά και για την εξαιρετική συνεργασία, και συγχαίρει όλους τους συντελεστές, και καθηγητές, για το υψηλού επιπέδου έργο τέχνης και πολιτισμού που παράγουν.

Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες απευθύνει η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ στους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίησή της.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση