Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Mastodon live metal στο Piraeus Academy
Mastodon live metal  στο Piraeus Academy

Mastodon live metal στο Piraeus Academy

Mastodon! Τρίτη 30 Αυγούστου, στο θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι του , με την καλύτερη Metal μπάντα της εποχής.

H συνάντηση των Brann Dailor (drums) Bill Kelliher (κιθάρα) Troy Sanders (μπάσο, φωνή) και Brent Hinds (κιθάρα, φωνή) σε μια
των High On Fire στις αρχές του 2000 μοιάζει πλέον κομβική για το ρου της heavy metal ς,η οποία δεν μπορούσε να είναι η ίδια μετά την δημιουργία των Mastodon.

Ο Μαστόδοντας έδωσε τα πρώτα εκκωφαντικά ηχητικά με το “Remission”, για να συστηθεί μεγαλοπρεπώς και όπως του αρμόζει στο metal κοινό με το “Leviathan”. Δαιδαλώδεις συνθέσεις, ευφυές concept, όγκος, έμπνευση, riffs και ένα κολοσσιαίος αντιραδιοφωνικός ύμνος (Blood and Thunder).

Tα “Blood Mountain” και “Crack the Skye” έφεραν την παγκόσμια υπόκλιση και την καθολική υποδοχή για τους Αμερικανούς,οι οποίοι έδωσαν στο κοινό τους 2 αριστουργήματα που θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια,εξελίσσοντας τον heavy metal ήχο και συλλέγοντας αποθεωτικά σχόλια.

Στο “The Hunter” κάνανε μια στροφή, αφήνοντας τις rock' n roll επιρροές τους να έρθουν στην επιφάνεια, δίνοντας χώρο παράλληλα σε ψυχεδελικά riffs και progressive πιν. Το “Once More ‘Round the Sun” του 2014, ήταν ίσως ο πιο ολοκληρωμένος και απ-ενοχοποιημένος δίσκος που κυκλοφόρησε metal group στο peak της καριέρας του, με το “The Motherload” να γίνεται το τραγούδι της γενιάς του.

Περισσότερα επί σκηνής του την Τρίτη 30 Αυγούστου με οικοδεσπότες τους Mastodon.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην τελική τιμή της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί 30€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
Ticket House, 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Sales ή αγορές με , 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr. Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση