Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » “Μάγεψε” η Γαλάνη χθες στο Lab Art
“Μάγεψε” η Γαλάνη χθες στο Lab Art

“Μάγεψε” η Γαλάνη χθες στο Lab Art

Όσοι βρέθηκν χθες βράδυ στη σκηνή του LAbArt  ποζημιώθηκαν με το παραπάνω αφού είχαν τη ευκαιρία να απολαύσουν  τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια που  επί 44 ολόκληρα χρόνια διακρίνεται για τη δημιουργική παρουσία και προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι, στη μουσική και γενικότερα στον πολιτισμό της Ελλάδας.

 Στη της στο   ακούστηκαν  τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Δήμητρας αλάνη σε ένα πλούσιο και ουσιαστικό πρόγραμμα, μαζί με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, ειλικρινή και γεμάτη συναίσθημα.

Ο κόσμος τραγούδησε τα τραγούδια της, χειροκρότησε  και έδειχνε κατενθουσιασμένος  αφού απόλαυσε  ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που  ανέδειξαν τη είτε τραγουδώντας τα, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.

Επίσης εκπληκτικοί  στη  χθεσινή οι μουσικοί με τους οποίους η Δήμητρα αλάνη συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), Θωμάς νσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο) και Στέλιος Προβής (μπάσο)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση