Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Ζουγανέλης στο Lab art
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Ζουγανέλης στο Lab art

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Γιάννης Ζουγανέλης στο Lab art

H επιστροφή του Λυρέντη Μχαιρίτσα μετά από χρόνια στο Τσαλαπάτα (Παρασκευή 28 Απριλίου Lab art ) συμπίπτει με την παρουσία του ανατρεπτικού Γιάννη Ζουγανέλη! Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση αφήνει πάντα το κοινό εκστασιασμένο, με ένα όπου θα συναντηθεί η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ, η συγκίνηση με την σάτιρα & γέλιο, οι μελοποιημένοι στίχοι με τον κοινωνικό προβληματισμό.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. Το των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μ δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, , παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο…! Προσκαλεί τους θεατές να επικοινωνήσουν με τα τραγούδια, πότε με γέλια και πότε με κλάμματα, σε μία διαδραστική παράσταση που πρωταγωνιστεί η επαφή, η χαρά, η αγάπη και η ψυχαγωγία. Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: «Στέλλα», «Φοβάμαι όλα αυτά», «Έρωτας είναι ο Γιάννης», «Μακρυμάλλης» , «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» κ.α.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη η μοναδική φωνή της Παυλίνας Βουλγαρακη!
Συμπράτει o Ιταλός κιθαρίστας Steve Tesser με άποψη και μκαθαρότητα στο μουσικό λόγο, συναρπάζει το κοινό με rock διασκευές κι όχι μόνον…
Συμμετέχουν και παίζουν μαζί τους οι εξαίρετοι συνεργάτες μουσικοί: Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο παλιός «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Ο Λαυρέντης κι ο «Ζούγας» επικοινωνούν μαζί! Μη χάσετε ένα μοναδικό βράδυ με συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται.

Παρασκευή 28 Απριλίου
Lab art – , Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Πληροφορίες / κρατήσεις: 2421 40 3454
Εισιτήρια: 13ευρώ Προπώληση (300 εισιτήρια)
15 ευρώ Ταμείο

Σημεία προπώλησης:
-Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα :
-Public Βόλου και όλης της Ελλάδας
-Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη)
-Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου)
-Classic (Ερμού 187)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση