Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Κέρδισε τις εντυπώσεις με Αλέξανδρο Παπαρίζο, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας
Κέρδισε τις εντυπώσεις με Αλέξανδρο Παπαρίζο, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας

Κέρδισε τις εντυπώσεις με Αλέξανδρο Παπαρίζο, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας

Στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της στο Old City

Τις εντυπώσεις κέρδισε για μία ακόμη φορά, η ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Βολιώτη μαέστρου & Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου, στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία της, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στο OLd City.

Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μοναδική κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζετε από τον Σύλλογο.

Καλλιτεχνικός διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο γνωστός Βολιώτης κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης, ενώ συμμετείχαν ως σολίστ στην συναυλία οι επίσης Βολιώτες καλλιτέχνες Ντίνος Γκρίνιας στην κιθάρα και ο Γιάννης Διακογιάννης με την Αρετή Παναγιωτακοπούλου στο τραγούδι, σε συνεργασία με το μουσικό εργαστήρι της Βάσως Κεχαϊδου.

Υπενθυμίζεται  ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία και έγινε ουσιαστικά παγκόσμια, χάρις στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς

 
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση