Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Υποτροφίες σε όλα τα όργανα από το Ωδείο Φουντούλη
Υποτροφίες σε όλα τα όργανα από το Ωδείο Φουντούλη

Υποτροφίες σε όλα τα όργανα από το Ωδείο Φουντούλη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής το Ωδείο Φουντούλη του Βόλου διοργανώνει ακροάσεις για για όλα τα όργανα και δωρεάν συμμετοχή στο Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου την Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Το Ωδείο Φουντούλη προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, επαγγελματία ή ερασιτέχνη να δηλώσει άμεσα συμμετοχή στις ακροάσεις για τις της περιόδου 2015-2016, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου στον Πολυχώρο Τέχνης του ωδείου (Αντωνοπούλου 17, Βόλος).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν μπροστά σε κοινό 1 ως 3 κομμάτια της επιλογής τους. Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν με βάση τις δεξιότητές τους στην μουσική και όχι με οικονομικά κριτήρια.
Όλοι οι που θα συμμετέχουν στις ακροάσεις για τις Υποτροφίες, μαζί με τους συνοδούς και τους καθηγητές τους, θα έχουν ελεύθερη είσοδο στις συναυλίες του Θερινού Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 – 8 Ιουλίου στον Πολυχώρο Τέχνης με την συμμετοχή διεθνών σολίστ της κλασσικής κιθάρας.
Την ίδια μέρα η International Art Academy θα προσφέρει δωρεάν ετήσιες συνδρομές σε παλαιά και νέα μέλη (Associate Members και Students Associate Members).
Για πληροφορίες και συμμετοχής:
Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, Βόλος
τηλ. 6909127982, ώρες: 17:30 – 21:30

Κατά τις ώρες των εκδηλώσεων ο Πολυχώρος είναι ανοιχτός για καφέ ή ποτό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση