Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Ημερίδα με θέμα «Μουσικοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη»
Ημερίδα με θέμα «Μουσικοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη»

Ημερίδα με θέμα «Μουσικοθεραπεία: Θεωρία και Πράξη»

Ημερίδα με θέμα «Μουσικοθεραπεία: και Πράξη» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία διοργανώθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Π.Θ., το Μουσικό Σχολείο Βόλου και την Βόλου.

Οι συμμετέχοντες στην επιστημονική Ημερίδα είχαν την ευκαιρία μέσα από τις παρουσιάσεις των προσκεκλημένων εισηγητών να έρθουν σε επαφή, αφενός με τις αρχές τις ς της Μουσικοθεραπείας αλλά και με εφαρμοσμένα παρα από την κλινική πράξη.
Την εκδήλωση πλαισίωσε σύνολο μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, οι οποίοι παρουσίασαν πρωτότυπη σύνθεση του καθηγητή του σχολείου Αλέξανδρου Καρκάλα και μάγεψαν το κοινό με την του κομματιού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Σεβαστιανός, εκπρόσωπος της Μητρόπολης , ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Χατζόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Γεώργιος Κλεφτάρας, η επίκουρη του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής  Παναγιώτα Σταυρούση, ο προϊστάμενος της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γιώργος Πολύζος και πλήθος συμμετεχόντων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Τα από την εκδήλωση διατέθηκαν για την ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων της Βόλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

 

elepap1 (2)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση