Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Οι Planet Of Zeus το Σάββατο 7 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy
Οι Planet Of Zeus το Σάββατο 7 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy

Οι Planet Of Zeus το Σάββατο 7 Μαΐου στο Piraeus 117 Academy

Το Σάββατο 7 Μαΐου οι θα εμφανιστούν στο Piraeus 117 Academy με special quests τους Lionize.

Το τέταρτο album των Αθηναίων rockers είναι γεγονός και στις 7 Μαΐου θα το παρουσιάσουν ζωντανά στην Αθήνα, την πόλη που τους μεγάλωσε. Το 2014-2015 ήταν μία άκρως παραγωγική διετία για το συγκρότημα και το Vigilante επιβεβαίωσε πως οι   αποτελούν δικαίως  το πιο hot όνομα της ελληνικής σκηνής. Το γεγονός αυτό πιστοποιήθηκε και επί σκηνής με την sold out τους στην Ιερά Οδό, την Headline τους, αλλά και τη συμμετοχή τους ως το main support της ς των Clutch στην .

Το συγκρότημα  γυρίζει σελίδα και θα παίξει  για πρώτη φορά κομμ από τον καινούργιο του δίσκο “Loyal to the Pack”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 6 Μαΐου και στον υιπο πλανήτη στις 13 του ίδιου μήνα μέσω της ihaveadrum records.

Special guests της βραδιάς οι Αμερικάνοι Lionize.

Ιn their own words: Τι είναι αυτό που ορίζει το rock n roll? Πως ένα συγκρότημα λιώνει ένα πλήθος γήινων ηχητικών χρωμάτων και το μετατρέπει σε ένα μοναδικό και προσωπικό ήχο; Πότε ένα group βγαίνει από την αφάνεια και γίνεται θρυλικό στα μ των fans και του τύπου;  Οι Lionize απαντούν ουσιαστικά στις παραπάνω ερωτήσεις απλά και μόνο επιβιώνοντας και δημιουργώντας μουσική. Κουνούν λοιπόν την δική τους σημαία, μένοντας ένα παράδειγμα ελπίδας για όλους τους που προσπαθούν να μένουν αυθεντικοί πάνω από όλα απέναντι στους εαυτούς τους.

Οι μέρες που οι Lionize έμεναν ένα καλά κρυμμένο μουσικό μυστικό μοιάζουν μετρημένες, καθώς η μπάντα μοιάζει η επιτομή της DIY φιλοσοφίας.

Προπώληση:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€.

Tαμείο: 14€

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση