Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”
Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Επιτυχημένη ήτν η   «Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”» που έγινε για την ενίσχυση της ομώνυμης οργάνωσης που ασχολείται με τον καρκίνο του μαστού, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ορχήστρας  Κιθαρίστων     και της μαέστρου Ευαγγελίας ούσια, σε με την χορωδία «ΙΩΙΑ»,  υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας  Φραγκογιάννη.

Η συναυλία έγινε με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών: Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα , Κασσιανής Αμυγδαλίτση, των μουσικών  Φίλιππο  Ρέτσιο (κοντραμπάσο), Βασίλη Λεμονιά (βιολοντσέλο) Βαγγέλη Μπακάλη (κρουστά ), Δήμητρα Καραφυλλάκη (βιολί)  και Παντελή Αντωνάκη(μπουζούκι) και την  εκπαιδευτικό και αρθρογράφο  Χαριτίνη Μαλισσόβα  την  1 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της  Μητρόπολης & Αλμυρού.

Το κοινό είχε  τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες.

Η , ο παλμός και η υψηλού επιπέδου επίδοση της ορχήστρας και της χορωδίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που συμμετείχαν και στις δύο, ωθούσε το κοινό να συμπράττει τραγουδώντας και χειροκροτώντας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση