Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”
Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Επιτυχής η συναυλία “Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”

Επιτυχημένη ήταν η   «Μιά Αγκαλιά για το “Ε.Μ.Ε.Ι.Σ”» που έγινε για την ενίσχυση της ομώνυμης οργάνωσης που ασχολείται με τον καρκίνο του μαστού, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ορχήστρας  Κιθαρίστων     και της μαέστρου Ευαγγελίας Γούσια, σε συνεργασία με την χορωδία «ΙΩΝΙΑ»,  υπό τη διδασκαλία της Κορνηλίας  Φραγκογιάννη.

Η έγινε με την σύμπραξη των καταξιωμένων ερμηνευτών: Βασίλη Αγροκώστα, Ζωής Τζαλαβρέτα , Κασσιανής Αμυγδαλίτση, των μουσικών  Φίλιππο  Ρέτσιο (κοντραμπάσο), Βασίλη Λεμονιά (βιολοντσέλο) Βαγγέλη Μπακάλη (κρουστά ), Δήμητρα Καραφυλλάκη (βιολί)  και Παντελή Αντωνάκη(μπουζούκι) και την  εκπαιδευτικό και αρθρογράφο  Χαριτίνη Μαλισσόβα  την  1 Οκτωβρίου στο της  Μητρόπολης & Αλμυρού.

Το κοινό είχε  τη δυνατότητα να ταξιδέψει με μελωδίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Μίμη Πλέσσα και άλλους συνθέτες.

Η , ο παλμός και η υψηλού επιπέδου επίδοση της ορχήστρας και της χορωδίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών που συμμετείχαν και στις δύο, ωθούσε το κοινό να συμπράττει τραγουδώντας και χειροκροτώντας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση