Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών
Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών

Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών

Επιτυχία σημείωσε το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/01 στο Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως , με προσκεκλημένο ομιλητή τον άρχοντα τ.Μ.τ.Χ.Ε., πρωτοψάλτη   Δημήτριο Νεραντζή, στο πλαίσιο του Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων που έχει προγραμματίσει ο Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

 

Ο κ. Νεραντζής δίδαξε, επί τη βάσει των κλασικών μαθημάτων της Εκκλησιαστικής Μουσικής, την Τέχνη απόδοσης της Βυζαντινής Σημειογραφίας, την Ερμηνευτική προσέγγιση των χαρακτήρων της Βυζαντινής Μουσικής, σύμφωνα με την προφορική και γραπτή Πατριαρχική παράδοση.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Γεώργιος Σιώκος, ευχαρίστησε τοδΔ/ντή της Σχολής Βυζ. Μουσικής της  Μ. αρχιμ. Επιφάνιο Οικονόμου για την παρότρυνση και παρουσία των αυτής στο σεμινάριο, καθώς και τους ιεροψάλτες για την θετική ανταπόκριση στη πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου.

Χαιρετισμό, εκ μέρους της Σχολής και του δ/ντού της απηύθυνε, στη συνέχεια, ο εκ των καθηγητών της, του Μητροπολιτικού Ν. Βόλου Ευστάθιος Γραμμένος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση