Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών
Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών

Επιτυχές το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών

Επιτυχία σημείωσε το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/01 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως , με προσκεκλημένο ομιλητή τον άρχοντα τ.Μ.τ.Χ.Ε., πρωτοψάλτη   Δημήτριο εραντζή, στο πλαίσιο του Κύκλου Επιμορφωτικών Σεμιναρίων που έχει προγραμματίσει ο Μ. «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

 

Ο κ. εραντζής δίδαξε, επί τη βάσει των κλασικών μαθημάτων της Εκκλησιαστικής Μουσικής, την απόδοσης της Βυζαντινής Σημειογραφίας, την Ερμηνευτική προσέγγιση των χαρακτήρων της Βυζαντινής Μουσικής, σύμφωνα με την προφορική και γραπτή Πατριαρχική .

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου  Γεώργιος Σιώκος, ευχαρίστησε τοδΔ/ντή της Σχολής Βυζ. Μουσικής της  Μ. αρχιμ. Επιφάνιο Οικονόμου για την παρότρυνση και παρουσία των ών αυτής στο σεμινάριο, καθώς και τους ιερο για την θετική ανταπόκριση στη πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου.

Χαιρετισμό, εκ μέρους της Σχολής και του δ/ντού της απηύθυνε, στη συνέχεια, ο εκ των καθηγητών της, πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ν. Βόλου Ευστάθιος Γραμμένος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση