Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο
Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο

Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο

Tον πανελλήνιο διαγωνισμό ψαλτικής τέχνης διεξήγαγε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 27/6 o Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Επρόκειτο για μία πανελλήνια ψαλτική πανδαισία, μία γιορτή, μεταξύ των υμνωδών του Υψίστου, που με αγάπη Χριστού ασκούνται στην Εκκλησιαστική Μουσική Τέχνη.

Αγόρια, κορίτσια, άνδρες, γυναίκες, ηλικίας οκτώ έως εβδομήντα πέντε ετών, από την Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Λαμία, Θήβα, Αλμυρό και Βόλο, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την Βυζαντινή Μουσική.

/Σ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ι. Μ. και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Ιγνάτιο, για την αέναη στήριξή του, καθώς και για την παρουσία του στην τελετή απονομής των Βραβείων και Επαίνων.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει στα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και του Συνεδριακού Κέντρου με πρωτοστάτη τον πρωτοσύγκελο π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, για την βοήθεια, προετοιμασία και φιλοξενία της διοργάνωσης, στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αλμυρού.

Ευχαριστεί, επίσης, τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος και φέτος στον διαγωνισμό, καθώς και τους δασκάλους τους, ιδιαιτέρως δε όλους όσοι ταξίδεψαν για τον σκοπό αυτό.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει, στα εκλεκτά μέλη της κριτικής επιτροπής, τα οποία συνέβαλαν στην δίκαιη ανταπόδοση και αποτύπωση των κόπων των διαγωνιζομένων.

diagwnismos_ieropsaltwn_26diagwnismos_ieropsaltwn_45

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση