Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο
Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο

Επιτυχής ο Ε΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης στο Βόλο

Tον πανελλήνιο διαγωνισμό ψαλτικής τέχνης διεξήγαγε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 27/6 o Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Επρόκειτο για μία πανελλήνια ψαλτική πανδαισία, μία γιορτή, μεταξύ των υμνωδών του Υψίστου, που με Χριστού ασκούνται στην Εκκλησιαστική Μουσική Τέχνη.

Αγόρια, κορίτσια, άνδρες, γυναίκες, ηλικίας οκτώ έως εβδομήντα πέντε ετών, από την Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Λαμία, Θήβα, και Βόλο, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και την τους για την Βυζαντινή Μουσική.

Το Δ/Σ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ι. Μ. Δημητριάδος και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο κ. Ιγνάτιο, για την αέναη στήριξή του, καθώς και για την παρουσία του στην απονομής των Βραβείων και Επαίνων.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, απευθύνει στα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και του Συνεδριακού Κέντρου με πρωτοστάτη τον πρωτοσύγκελο π. Δαμασκηνό Κιαμέτη, για την βοήθεια, προετοιμασία και φιλοξενία της διοργάνωσης, στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας της Ιεράς και Αλμυρού.

Ευχαριστεί, επίσης, τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος και φέτος στον διαγωνισμό, καθώς και τους δασκάλους τους, ιδιαιτέρως δε όλους όσοι ταξίδεψαν για τον σκοπό αυτό.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει, στα εκλεκτά μέλη της κριτικής επιτροπής, τα οποία συνέβαλαν στην δίκαιη ανταπόδοση και αποτύπωση των κόπων των διαγωνιζομένων.

diagwnismos_ieropsaltwn_26diagwnismos_ieropsaltwn_45

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση