Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Εκδηλώσεις από τις «Παρέες Τραγουδιού»
Εκδηλώσεις από τις «Παρέες Τραγουδιού»

Εκδηλώσεις από τις «Παρέες Τραγουδιού»

Tων Κοινωνικών Κέντρων  ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο

 

Με αγιασμό και αρτοκλασία καθώς και με και με χορό και με στόχο τη συλλογή ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου σηματοδοτείται η έναρξη δραστηριοτήτων των χορωδιακών και μουσικών τμημάτων των Κοινωνικών Κέντρων που λειτουργούν στις συνοικίες  Νέας Δημητριάδας, Αγίου Γεωργίου,  Αγίας Παρασκευής, Αγίων Αναρύρων και Αλυκών του Δήμου Βόλου. Πρόκειται για τις «Παρέες Τραγουδιού» , για τα Χορωδιακά και Ορχηστρικά με την ευρηματική επωνυμία «Οι γείτονες της διπλανής πόρτας» που λειτουργούν με επιτυχία στις συνοικίες του Βόλου με την υποστήριξη της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Οι εκδηλώσεις που σηματοδοτούν την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής  περιόδου θα πραγματοποιηθούν  την 6 Νοεμβρίου και περιλαμβάνουν  εκκλησιασμό, αγιασμό και αρτοκλασία στον Ι.Ν. στις Αφέτες όπου φυλάσσονται και εκτίθενται για προσκύνημα Ιερά Κειμήλια Αγίων και η Ιερά Εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και  ομιλία από την Αγγελική Κοντοπούλου με θέμα «Ταξιάρχης Μανταμάδος, το σπαθί και ο πολέμαρχος του Θεού».

Στη συνέχεια, στην Πλατεία Αφετών και στο κατάστημα «Πέντε Πλατάνια» μουσικό καλωσόρισμα από το Χορωδιακό τμήμα που θα αποδώσει αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν  είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το μεσημέρι στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, όπου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κένταυρος» στο κατάστημα «Η πλατεία μας» θα πραγματοποιηθεί μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα  αφιερωμένο στον Τσιτσάνη.

Θα συμμετάσχουν  το Χορωδιακό και Ορχηστικό τμήμα από τους «Γείτονες της διπλανής πόρτας» και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος». Θα συνοδεύσουν οι μουσικοί από τις «Παρέες Τραγουδιού» Βασίλης Καραμπάσης (μπουζούκι), Γιάννης Σπηλιόπουλος (κιθάρα), Τυφλίτης Δημήτρης (μπουζούκι), Αγγελική Κοντοπούλου (τραγούδι – επιμέλεια).

Οι εκδηλώσεις στις Αφέτες και τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας  είναι ανοικτές για όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση