Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
Εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Εκδήλωση «Σαμοθράκης βήμα» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Δημοτικό ς στις 7:00 μ.μ., πραγματοποιείται η «» για την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας Σαμοθράκης από Φορείς του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά, Κοινωνικά & Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και Συλλόγους της Ομογένειας.Μία αλυσίδα αγάπης – συμς – ς σχηματίστηκε και μεγαλώνει καθημερινά!

Από τους που στηρίζουν αφιλοκερδώς την , δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείψει η διεθνώς αναγνωρισμένη  Σαμοθρακήτισσα μουσικοσυνθέτις , δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη συμπαράστασή της.

Εξάλλου, έχει δείξει πολλές φορές και ποικιλοτρόπως την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τη γενέτειρά της.

Μεταξύ αυτών, μελοποίησε τους στίχους -αφιερωμένους στο νησί- του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως  Άνθιμου και προέκυψε το Παραδοσιακό τραγούδι «» , το οποίο ασφαλώς δεν θα λείψει από την εκδήλωση.

Κι όπως δήλωσε η μουσικοσυνθέτις στα social media ορμώμενη από τους στίχους του τραγουδιού “Θέλω η Σαμοθράκη μας να παραμείνει το «Ροδόσταμο της Θράκης» ”…

Μαζί της θα ερμηνεύσουν ο Κώστας Τηγάνης –ο ερμηνευτής του τραγουδιού δισκογραφικά- καθώς κι ο Βασίλης Χιτζής και θα τη συνοδεύουν ο Γιάννης Σαριανίδης στο πιάνο και ο Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα/κρουστά.

Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης αφιλοκερδώς το αξιόλογο μουσικό σχήμα “Σολάτρεις” με τους Δημήτρη Κανίδη, Δανάη Καλογιάννη, Β. Κουτσονά και Γ. Μπυράκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση