Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Οι Dirty Granny Tales με το Didi’s Son στο Βόλο
Οι Dirty Granny Tales με το Didi’s Son στο Βόλο

Οι Dirty Granny Tales με το Didi’s Son στο Βόλο

Didi's Son , Τετάρτη 28 Φεβρουρίου στο Βόλο, στο

Η βρβευμένη χοροθεατρική κολλεκτίβα με τη μοναδική επιστρέφει στην Ελλάδα και το Βόλο με μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη.

Ύστερα από 8 χρόνια οι Dirty Granny Tales ανεβάζουν ξανά στα ελληνικά stage την κοκκινομάλλα πριγκίπισσά τους.

Η παράσταση Didi's Son αποδίδεται ανανεωμένη μέσα από μία άλλη οπτική γωνία, εμπλουτισμένη με καινούργια acts και animations.

Χαρακτηρίστηκε η καλύτερη παρουσία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Σμύρνης, έδωσε στο σχήμα ρόλο headliner μετά από την πρώτη τους εμφάνιση στη Ρουμανία, ρεκόρ εισιτηρίων στο English Theater of Berlin, 3 sold out παραστάσεις στο international performing art festival στο Bergen της ς…

Τ στην πόλη του Βόλου για μια βραδιά, στις 28 Φεβρουαρίου.

ια όσους δεν γνωρίζουν τους Dirty Granny Tales, τα σκοτεινά παραμύθια της ..βρώμικης γριάς είναι ένας συνδυασμός ζωντανής ακουστικής μουσικής, κουκλοθέατρου, χορού και animation projection.

Ξεκινώντας απο την Ελλάδα έχουν περιοδεύσει εκτενώς στο εξωτερικό, με έδρα το Βερολίνο και οι επισκέψεις τους στη χ μας αποτελούν σημαντικό γεγονός σε κοινό διαφορετικών ηλικιών και τάσεων.

Με έντονο το σκοτεινό στοιχείο των Tim Burton, The Residents όπως επισης και του Μάνου Χατζιδάκι, David Bowie, καθώς και του Black Metal, progressive psychedelic rock. Στις παραστάσεις του σύγχρονος χορός συνυπάρχει μαζί με κούκλες και κινήσεις με κοστούμια που θυμίζουν Japanese Gothic Theater.

Το Didi's Son πραγματεύεται την ερωτική έλξη του παραμυθά με την πρωταγωνίστρια του υ του. Ο καρπός του έρωτα τους θα φέρει στον φανταστικό κόσμο έναν απόγονο ο οποίος δεν ανήκει εκεί, ούτε όμως στον δικό μας κόσμο.. είναι μισός φανταστικός μισός αληθινός. Μη χάσετε το μοναδικό αυτό θέαμα..

Dirty Granny Tales present Didi's Son
Lab Art – Βόλος, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, Έναρξη 22:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10€ προπώληση
13€ ταμείο

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)

• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 2421 403454
Ώρες τηλ. υ: 10:00-21:30

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση