Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Διαδικτυακό live των Bazooka
Διαδικτυακό live  των Bazooka

Διαδικτυακό live των Bazooka

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανάπαυλας, αφήνουμε πίσω τη χειμερία με .Τη στιγμή που ανακοινώνεται η λειτουργία των χώρων πολιτισμού και η επιστρέφει στην εστίαση, χαιρόμαστε πολύ που είμαστε ξανά συνδεδεμένοι.
Συγκεκριμένα, σας αφιερώνουμε ένα μοναδικό live show που θα μεταδοθεί διαδικτυακά αυτή την 16 Μαΐου, 11.00 μ.μ. το βράδυ.

Σε σύμπραξη του Ιδρύματος Ωνάση και του , το εγχείρημα Stages A/Live καταφτάνει στο Βόλο και μέσα από το συναυλιακό χώρο του Τσαλαπάτα μας μεταφέρει στην οθόνη μας μια εμφάνιση όλο ηλεκτρισμό.

Η συναυλία των Bazooka, της εναλλακτικής garage punk μπάντας που έχει καταγωγή από την πόλη του Βόλου και δισκογραφεί σε στίχο με παγκόσμια αναγνώριση, είναι η καλύτερη αφορμή να συντονιστούμε ξανά με νότες και χαμόγελα αισιοδοξίας!

Ακολουθώντας μια αυθεντική πρωτοβουλία ενδυνάμωσης και αναβίωσης των συναυλιακών χώρων ανά την Ελλάδα, μετά από στάσεις στην και τη Θεσσαλονίκη, το Stages A/Live επιλέγει το ως τον πιο αναγνωρισμένο χώρο της επαρχίας για να αναδείξει μια πρόταση 100% βολιώτικη.

Με τη σκηνοθετική ματιά του Χρήστου Σαρρή και του επιτελείου του, μια άρτια σε εικόνα και ήχο performance μας περιμένει αυτή την στις 11.00 το βράδυ.

Με άνεση από τον καναπέ ή από κινητό όπου βρίσκεται ο καθένας, με μπύρες και ποτό, με παρέα (κατά προτίμηση) ή κατά μόνας σαν σε μια αποκλειστική εμφάνιση.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου “ερχόμαστε λίγο πιο κοντά με μια συναυλία χωρίς θεατές αλλά με πολλή μουσική, μέχρι να καταφέρουμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί σε κάποιο live”.

Με όποιο τρόπο το κοινό επιθυμεί, μπορεί να συνδεθεί μέσα από το κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο youtube και για μία ώρα διάρκεια μέσα από το δρώμενο αυτό να ακούσει το σχήμα να παίζει μέσα από το βιομηχανικό χώρο του Lab Art.

Σπάνια αφήνουμε τον ενθουσιασμό μας να μας παρασύρει, αλλά μάλλον θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Συνημμένα τα υλικά προώθησης , σποτάκι, αφίσες gif και για δημοσιογραφική χρήση.
Ο σύνδεσμος για το facebook event είναι : (2) Bazooka στο Lab Art | STAGES A/LIVE | Facebook
Video trailer (όπως φαίνεται εδώ online ) διαθέσιμο για Download : https://we.tl/t-kx0KoMxZLk
Extra photos high resolution :
https://www.dropbox.com/sh/1pvt8ake6507nuc/AAAiHdaJfltaNi7JbYy6DSN3a?dl=0

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση