Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Διαδικτυακή συναυλία της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου
Διαδικτυακή συναυλία της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου

Διαδικτυακή συναυλία της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου

 

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ θα προβληθεί τελικά η στο you tube από το κανάλι της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου.

Η διαδικτυακή διεκδίκησης και αλληλεγγύης, που προετοιμάζεται από τοπικούς καλλιτέχνες εδώ και ένα μήνα περίπου και προγραμματισμένη για χθες το βράδυ αναβλήθηκε .

Ο Κώστας Βλαχούτσος, εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου,  δήλωσε  σήμερα έξω από το «»  ότι η συναυλία δεν ανέβηκε, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε με εταιρία, που μπλόκαρε το βίντεο, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών, το πρόβλημα λύθηκε αργά χθες το βράδυ και το ραντεβού ανανεώνεται για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, στις 8.30 το  βράδυ, οπότε θα γίνει η συναυλία από το κανάλι της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών Βόλου στο you tube, ενώ στη σελίδα της Πρωτοβουλίας στο θα υπάρχει το λινκ από το you tube.

Ο κ. Βλαχούτσος είπε ότι το βίντεο δεν προβλήθηκε χθες, διότι με κάποιο από τα της συναυλίας υπήρξε πρόβλημα από μια εταιρία που μπλόκαρε την ολόκληρου του βίντεο.

Ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Καλλιτεχνών τόνισε ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και για να δουν τη διαδικτυακή συναυλία, ενώ συγκινητική είναι η και η ανταπόκριση για τους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε ανάγκη και μάλιστα θα γίνει τροφίμων σήμερα.

Τέλος είπε ότι είναι ελπιδοφόρο το ότι στη συναυλία συμμετέχουν 118 μουσικοί, τραγουδιστές και δημιουργοί και υπάρχουν 53 , που σημαίνει ότι η διαδικτυακή συναυλία θα είναι τρίωρης διάρκειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση