Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Old City
Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Old City

Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας στο Old City

για την διάσημη ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – , που ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μοναδική κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο, θα δοθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις 18.30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό της πόλης στην Στοά του OLd City.

Καλλιτεχνικός διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο γνωστός Βολιώτης κΚιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης, ενώ συμπράττουν ως σολίστ στην συναυλία οι επίσης κιθαριστές και Γεράσιμος Σιούρας.

Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-, έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία και έγινε ουσιαστικά παγκόσμια, χάρις στο ψηφιακό , που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό διεθνώς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση