Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου SEMPRE VIVA
Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου SEMPRE VIVA

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου SEMPRE VIVA

Μια μεγάλη αγκαλιά έγιναν μικροί  και μεγάλοι , στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου   υπό την Διεύθυνση της μαέστρου Ευαγγελίας  Γούσια , στην  Ηλεκτρική , την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 , στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και του ΔΠΑΠ – ΔΗΕ , σε με την Α/βάθμια εκπαίδευση , τις σχολικές  χορωδίες των  Δημοτικών Σχολείων  7ου,8ου, 20ου&22ου Βόλου , υπό τη διεύθυνση  & διδασκαλία των αφων Μαρίας &  Ειρήνης  Μαλισιόβα και το θεατρικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας , με την δασκάλα   Χαριτίνη  Μαλισόβα .

Το θέμα της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας ήταν πλεγμένο γύρω από το παραμύθι «ΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» της   Χαριτίνης  Μαλισόβα   και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν , δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, κατάφεραν να κάνουν τους εκατοντάδες φίλους της μουσικής , που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην μικρή όπως αποδείχθηκε αίθουσα της ς Ηλεκτρικής , να γίνουν μια αγκαλιά .

Πενήντα παιδιά – κιθαριστές , 100 παιδιά χορωδοί , 20 του θεατρικού επι σκηνής, καθήλωσαν τους παρευρισκομένους , μεταξύ αυτών και τον Προέδρο του ΔΠΑΠ – ΔΗΕ , Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βλιώρα Γεώργιο ενώ η σοπράνο κα. Ράνια Σταματίου άνοιξε την εκδήλωση τραγουδώντας το Ave Maria  του Cuccini , άψογα εκτελεσμένο από τους , αλλά έμπειρους πλέον , μικρούς κιθαριστές της Ορχήστρας SEMPRE VIVA .

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει καραμέλες στα παιδιά υπό τα συνεχή χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση