Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Χατζηνάσιος- Θεοφάνους «Ο δικός μας ο δρόμος» στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»
Χατζηνάσιος- Θεοφάνους «Ο δικός μας ο δρόμος» στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Χατζηνάσιος- Θεοφάνους «Ο δικός μας ο δρόμος» στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Δυο συνθέτες, δυο πιάν, μι σπάνια συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, στο Βόλο 18 Ιουλίου

Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και  επιτυχίες του σήμερα, ο   και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι.

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα του, πως… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία .

Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  – επιτυχίες των δύο συνθετών.

Στη σκηνή, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συν, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα απο το Baraonda, συνεχίζεται… Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους, στον Πειραιά 16 Ιουνίου, στο Βόλο 18 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου, στη Λάρισα 20 Ιουλίου. Επίσης ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ  θα φέρει τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους,  στην Κύπρο  2/7  Κούριο Λεμεσός   και 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση