Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Απόλυτη καταξίωση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας
Απόλυτη καταξίωση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας

Απόλυτη καταξίωση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας

Στο Αθηνών με τη Μαρία Φαραντούρη

Απόλυτη καταξίωση για την Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου – Μαγνησίας, η συμμετοχή της στην μεγαλύτερη κιθαριστική , που έγινε ποτέ παγκοσμίως, με τις 200 Κιθάρες, υπό την διεύθυνση του δασκάλου της κιθάρας, Βαγγέλη Μπουντούνη στο Αθηνών, 21 & 22 Απριλίου συμπράττοντας μαζί με τους “Κιθαριστές” (Κιθαριστική Ορχήστρα με 200 Κιθάρες), αλλά και την Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαρία Φαραντούρη.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, είναι η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα από τον Νομό Μαγνησίας που αναγνωρίζει η Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Ιδρυτής της Ορχήστρας τον Δεκέμβριο του 2015, που πρωτοεμφανίσθηκε στο Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής στον Βόλο, είναι ο διεθνούς φήμης σολίστ, Στέλιος Γκόλγκαρης και καλλιτεχνικός διευθυντής, ο Βολιώτης Κιθαριστής-Τραγουδοποιός, Τάσος Ιωακειμίδης.

Την Ορχήστρα στις της, διευθύνει ο καταξιωμένος Βολιώτης Μαέστρος-Κιθαριστής, Αλέξανδρος Παπαρίζος.

Η , πέρασε στην με την έκδοση από την FM RECORDS, του CD “Volos-Magnesia Guitar Festival 2017” όπου συμμετείχε, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

  • Συγκέντρωση και πορεία αριστερών συλλογικοτήτων για τον Παύλο Φύσσα #αριστερέςσυλλογικότητες - https://t.co/E5ak1vLTSJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση