Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Η Απολλώνειος Χορωδία τραγουδά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ
Η Απολλώνειος Χορωδία τραγουδά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Η Απολλώνειος Χορωδία τραγουδά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Η Απολλώνειος ανδρική χορωδία Ν. Ιωνίας του Δήμου Βόλου, συνεχίζοντας την καλλιτεχνική αλλά και φιλανθρωπική της δράση για 43η χρονιά (έτος ίδρυσης 1974),προετοίμασε την φετινή συναυλία της με σκοπό να στηρίξει τα ‘’Βήματα Ζωής’’ των παιδιών με αναπηρία, των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Φέτος θα παρουσιάσει ένα χορωδιακό πρόγραμμα με τίτλο ¨Τα έντεχνα του Στέλιου Καζαντζίδη¨ , ενώ η συναυλία θα γίνει με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, τη Δευτέρα 3 Απριλίου , στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Βόλου, στις 8:30 μ.μ.

Θα ακουστούν τραγούδια που εμπιστεύτηκαν στον Στέλιο Καζαντζίδη μεγάλοι συνθέτες όπως ο Μίκης , ο Μάνος , ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Μάνος Λοΐζος, ο Χρήστος Λεοντής, ο Σταμάτης Σπανουδάκης ο ,Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης κ.ά.

Οι συνθέτες αυτοί χρησιμοποίησαν το Στέλιο Καζαντζίδη σε τραγούδια για τον Ελληνικό κινηματογράφο αλλά και στη δισκογραφία ολοκληρωμένων έργων τους (Στην Ανατολή, Καταχνιά κ.λπ).

Τη Χορωδία συνοδεύουν στην κιθάρα ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, στο ακορντεόν ο Διακουμής Παπαδιακουμής και στο μπουζούκι ο Δημήτρης Τυφλίτης.

Τραγουδούν ο βολιώτης παλιός τραγουδιστής Σωτήρης Κύρκος και ο Μάκης Αζαριάδης από την .

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση έχει ο μαέστρος της χορωδίας Γιώργος Διαμαντόπουλος ο οποίος θα συνοδεύσει στο πιάνο.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο μουσικός παραγωγός Βασίλης Ιορδανίδης.

Τα από την θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου υπέρ των Θεραπευτικών Προγραμμάτων της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Τιμή πρόσκλησης : 5€

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση