Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Αλλαγή ημερομηνίας για το Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου
Αλλαγή ημερομηνίας για το Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου

Αλλαγή ημερομηνίας για το Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου

Λόγω της ς του δημοψηφίσματος τη 5 Ιουλίου, το Θερινό Βόλου μεταθέτει την διοργάνωσή του για τις 11-13 Ιουλίου. Οι δηλώσεις για το φεστιβάλ συνεχίζονται.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το ωδείο Φουντούλη σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών. Πρόσφατα εντάχθηκε στις εκδηλώσεις για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης “Βόλος 2021”.
Με κέντρο το Θερινό Βόλου έχει αρχίσει μια καταγραφή των κιθαριστών που θέλουν να συμμετέχουν σε μια μακροχρόνια πολιτιστική διαδρομή, που θα περιλαμβάνει , σεμινάρια, ημερίδες, εκ, εκθέσεις και πολλά άλλα και θα αφήσει ζωντανά σημάδια με ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην και θα γίνει έμβλημα και οδηγός για τις επόμενες γενιές κιθαριστών.
Για το σκοπό αυτό προσκαλούνται όλοι ανεξαιρέτως οι κιθαριστές της ς και όλου του πλανήτη να δηλώσουν ονομαστικά την συμμετοχή τους σε αυτή την πολιτιστική παραγωγή και να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους σ' αυτή την συλ προσπάθεια.
Το Θερινό Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, με επίκεντρο το τριήμερο 11-13 Ιουλίου, θα συνεχίσει εντατικά τις δράσεις του όλη την περίοδο του καλοκαιριού (μέχρι τέλος Αυγούστου) με προσκεκλημέ σολίστ από την Ευρώπη και όχι μόνο.
Για τα μέλη του φεστιβάλ και για το κοινό του Βόλου η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στο τριήμερο 11-13 Ιουλίου θα δοθεί ως αναμνηστικό δώρο το συλλεκτικό CD “Ιωλκός” του Γιώργου Φουντούλη εμπνευσμένο από τον μύθο της Αργοναυτικής Εκστρατείας.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής:
Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, Βόλος
τηλ. 6909127982, 6938790370
ώρες: 17:30 – 20:30
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση