Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Οι αγαπημένοι Imam Baildi επιστρέφουν στον Βόλο
Οι αγαπημένοι Imam Baildi επιστρέφουν στον Βόλο

Οι αγαπημένοι Imam Baildi επιστρέφουν στον Βόλο

Οι αγαπημένοι Έλληνες μουσικοί αποφασισμένοι να μας ξεσηκώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αυτό το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου , στην κορύφωση του Καρναβαλιού.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, η πληθωρική μπάντα με τη διεθνή επιτυχία έρχεται στο Lab Art!
Oι πόρτες ανοίγουν 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
10€ περιορισμένη προπώληση
13€ γενική είσοδος

Πληροφορίες / κρατήσεις : +30 2421 403454
Ώρες τηλ. υ: 10:00-21:00

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)

• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr

Μετά από μια σεζόν στην με πρόβες και ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις, οι Imam Baildi κατέληξαν σε ένα ολόφρεσκο νέο πρόγραμμα και στην εξόρμηση τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα κάνουν δεκάδες σταθμούς.
Όλες οι επιτυχίες τους, με παλμό και ζωηρές ενορχηστρώσεις – το παλιό συναντά το φρέσκο με δεμένη σκηνική παρουσία.. Ενα λάιβ χορταστικό και γεμάτο flavor .

Στα οκτώ χρόνια ζωής των “Imam Baildi”, το συγκρότημα των αδερφών Φαληρέα, κατάφερε να δημιουργήσει μια καινούρια ταυτότητα στον ήχο και να την κάνει αποδεκτή στο εξωτερικό ως μια νέα πρόταση με γνήσια ελληνικό χαρακτήρα.
Το 2014 συστήθηκαν ξανά με ένα δίσκο διαφορετικό από τους άλλους. Το τρίτο κατά σειρά album με τίτλο “Imam Baildi – ΙΙΙ” περιέχει ήδη πολυαγαπημένα remix όπως το «Αργοσβήνεις Μόνη» και η «Μουρμούρα», αλλά και τρεις αυθεντικές συνθέσεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο. Οι “Πόλεις”, το “Rider” κέρδισαν τις καρδιές των ακροατών, ενώ το Σημείωμα, ένα από τα single του δίσκου γνώρισε διεθνή αναγνώριση με τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό του μεγαλύτερου γερμανικού ραδιοφωνικού με διεθνή Funkhaus Europa!!
Απέναντί σε ονόματα του βεληνεκούς της Vanessa Paradis και του Quantic με τη διάκριση αυτή , η ευρωπαϊκή των Imam Baildi ξεχωρισε , με πανηγυρικα live στο Amsterdam αλλά και στο Παρίσι στο “Divan du Monde”, ένα χώρο θεάματος και πολιτισμού με δύο και πλέον αιώνες ζωής.

Σε κάθε εμφάνισή τους επι σκηνής παρούσα η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρες πενιές των Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη και Στέλιου Προβή πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα.
Ελάτε να τους υποδεχτείτε στο ξεφάντωμα του αυτό το Σάββατο βράδυ!

σελίδα event: www..com/events/159655518017789/

www.labart.gr
#tsalapata #wherethemagichappens

"Αλιεύοντας" την είδηση