Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΟΥΣΙΚΗ / Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο
Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο

Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο

Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 21.00, στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι που θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του Μουσείου δίνοντας την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα μονοπάτια των συνθέσεων του κορυφαίου μουσουργού Γιώργου Χατζηνάσιου.

Μια περιήγηση στην απαράμιλλη ομορφιά των ήχων του βραβευμένου καλλιτέχνη και μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε δίπλα του, τους εξαίρετους καταξιωμένους σολίστ Ζωή Τζαλαβρέτα και Βασίλη Αγροκώστα ενώ η μικρή Μαρμαγγιόλη θα κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας.

Η είσοδος στην συναυλία θα είναι για το κοινό, που παρακαλείται να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για την στήριξη των αναγκών της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Γηροκομείου.

Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ από τους ηλικιωμένους της Μονάδας τόσο προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας όσο και προς τους χορηγούς και υποστηρικτές που για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση και τους στην ευαίσθητη Τρίτη ηλικία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση