Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Manu Chao La Ventura και BAiLdSA στο ROCK WAVE FESTIVAL
Manu Chao La Ventura  και BAiLdSA στο ROCK WAVE FESTIVAL

Manu Chao La Ventura και BAiLdSA στο ROCK WAVE FESTIVAL

Την Τρίτη 21 Ιουλίου στο ΤerraVibe Park, μαζί με τους Manu Chao La Ventura θα εμφανιστούν οι BAiLdSA, στο πλαίσιο του ROCK WAVE FESTIVAL.

Με την κυκλοφορία του 2ου album με τίτλο “zVaRnA”, οι BAiLdSA παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό live setlist, με νέες συνθέσεις, τo πρώτο album “United States Of Balkans” και σπέσιαλ baildsoδιασκευές!

Οι BAiLdSA με βάση τη Θεσσαλονίκη συνδυάζουν βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με punk αέρα σε μουσικές που δύσκολα «κρατάς τα πόδια σου στο χώμα». Η balkan gypsy-punk ταυτότητά της ς της μπάντας συνδυάζει ταυτόχρονα ska, punk, , rap, rock, stoner, post και indie στοιχεία αλλά και σε πιο ανατολίτικες μελωδίες .

Το πρώτο τους άλμπουμ “United States Of Balkans” κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2011.Η μεγάλη απήχηση του δίσκου οδήγησε τους BAiLdSA σε συμμετοχές στα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα της χς δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν την σκηνή με τον Manu Chao και τους Kutur Shock αλλά και σε όλη την Ελλάδα, , Π..Δ.Μ, και Βουλγαρία.

Το συγκρότημα μόλις κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “zVaRnA” και είναι έτοιμοι να φορτώσουν τα όργανά τους στο βαν και να ταξιδέψουν «σαν τσιγγάνοι χωρίς πατρίδα» (like a roma who don't care if he can find any place to stay (στίχοι από το τραγούδι AΦTER)) σε όλο τον κόσμο.

Line-up

Θάνος κουντάνος (κιθάρα)

Γιάννης Γκουντάνος (τύμπανα)

Γιάννης Βαμβακάς (),

Δημήτρης Χαυλίδης (τρομπέτα)

(μπάσο)

Μανώλης Τσιαούσης (τρομπόνι)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση