Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Κύκλος Ομιλιών για το Λαϊκό Πολιτισμό
Κύκλος Ομιλιών για το Λαϊκό Πολιτισμό

Κύκλος Ομιλιών για το Λαϊκό Πολιτισμό

Μ' αυτό τον τρόπο εκτός από τους/τις σπουδαστές/τριες του εξ' αποστάσεως προγράμματος για το λαϊκό πολιτισμό θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δια ζώσης δια που θα πραγματοποιηθούν το τρέχον εαρινό εξάμηνο με θέμα: «Εισαγωγή στη ».

Οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαΐου θα έχουν ως εισηγητές εκτός από τον Εμμανουήλ Σέργη, το δρ. ίκο Καρπούζη, συνεργαζόμενο επιστημονικό προσωπικό (ΣΕΠ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΑΠ), τη Γαρυφαλλιά Θεοδωρίδου, δρ. ς Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και την Ελπινίκη Ταστάνη, Δρ Λαογραφίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η πρώτη εισήγηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσιάτικα με εισηγητή τον Εμμανουήλ Σέργη, καθηγητή Λαογραφίας του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και θέμα: «Η γένεση μιας νέας επιστήμης: Το κοινωνικό και ιδεολογικό πλαίσιο∙ ο γερμανικός ρομαντισμός και ο ιδιότυπος αντίστοιχος ς∙ θεματολογία της ελληνικής Λαογραφίας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση