Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΜΟΥΣΙΚΗ » Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival
Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival

Κοινωνικός ο χαρακτήρας του φετινού Rockwave Festival

Τα της σημαντικότερης φεστιβαλικής διοργάνωσης της χώρας, Festival, γιορτάζει φέτος η Didi Music στον πανέμορφο χώρο του ΤerraVibe Park. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το Festival θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την και τους νέους, προχωρά στη και δωρεά προϊόντων βασικών αναγκών προς τους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού.

Τα μέλη της Didi Music σημειώνουν: “Με γνώμονα την αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας, η βοήθειά μας προς αυτούς είναι αδιαπραγμάτευτη αξία, η οποία συνοδεύει τις ενέργειές μας, όχι μόνο σαν εταιρία αλλά και σαν μονάδες ατόμων.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θεωρούμε τη βοήθεια πολιτική, αλλά μία συλ ευθύνη απέναντι στην οποία βρισκόμαστε υπεύθυνοι.”

Έμπρακτα, η Didi Music παρέχει σημαντικές ποσότητες προμηθειών στους Δήμους Αθηναίων και Ωρωπού, οι οποίοι μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους θα τις διοχετεύσουν προς τους συμ μας που τις έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι προμήθειες ανέρχονται σε οκτώ τό σε βασικά αλλά και μεγάλες ποσότητες σε αντισηπτικά σαπούνια γενικής χρήσης και πάνες για μωρά.

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της ελληνικής ς επέλεξαν οι προμήθειες που θα δωρηθούν να αποτελούνται αμιγώς από προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση