Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΘΕΑΤΡΟ » Καλλιτεχνικά νέα..
Καλλιτεχνικά νέα..

Καλλιτεχνικά νέα..

Μια πολύ περίεργη εξέδωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του , Γιάννης Βούρος: «Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τους αγαπητούς συναδέλφους μου, αλλά στην Επίδαυρο θα παρευρεθώ και θα παρακολουθήσω την παράσταση που με αυταπάρνηση έστησαν οι συνάδελφοί μας , τεχνικοί και διοικητικοί. Η θεσμική παρουσία μου ελπίζω να τιμήσει στο ελάχιστο τη δουλειά τους».

Στην διευκρινίζεται ότι είναι απάντηση σε προτροπές των ηθοποιών να μη παρευρεθεί στις παραστάσεις της Επιδαύρου.


Την άτυπη κορυφή του πλουσιότερα αμειβόμενου ηθοποιού στον κόσμο κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ρόμπερτ τάουνι Τζούνιορ. Ο σταρ των «Avengers» εκτιμάται ότι εισέπραξε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο, Βιν τίζελ.


Στα σκαριά βρίσκεται η ταινία που θα απεικονίσει τα συνταρακτικά γεγονότα της τρομοκρατικής ς στον Μαραθώνιο της ς, που έλα χώρα το 2013. Τη σκηνοθεσία του φιλμ, υπό τον τίτλο «'s Day», θα αναλάβει ο γνωστός από τα «Battleship» και «Μοναδικός επιζών» Πίτερ Μπεργκ, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ακούγεται το όνομα του Μαρκ Γουόλμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί πως ετοιμάζονται ήδη άλλα δύο φιλμ αφιερωμένα στο συγκεκριμένο γεγονός.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση