Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » “Joy” από τις 24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους
“Joy” από τις 24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

“Joy” από τις 24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Μετά τον οσκρικό «Οδηγό Αισιοδοξίς» και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες «ΟδηγόΔιαπλοκής», ο τέιβιντ Ο'Ράσελ και η Τζένιφερ Λόρενς επιστρέφουν με μια συναρπαστική καιβαθιά ανθρώπινη κωμωδία, υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες!

Εμπνευσμένο από την και την ραγδαία εξέλιξη της εφευρέτη και επιχειρηματία, Τζόι Μαγκάνο, το «Joy» ακολουθεί την εκκεντρική πορεία μιας σκληρά εργαζόμενης αλλά μισο-διαλυμένης οικογένειας και του νεαρού κοριτσιού που με το σπαθί της γίνεται τελικά η λαμπερή ηγέτης τους.

Με δίψα για δημιουργία αλλά και την πίεση να φροντίσει τους γύρω της, η Τζόι βιώνει την προδοσία, τη δολιότητα, την απώλεια της αθωότητας και τα τραύματα που αφήνει πίσω η , ενώ βρίσκει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό της για να ακολουθήσει τα καταπιεσμένα όνειρά της. Το είναι μια συναισθηματική, βαθιά ανθρώπινη κωμωδία για την μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει τον αμείλικτο κόσμο του εμπορίου, το χάος της οικογένειας και τα μυστήρια της δημιουργίας, βρίσκοντας στην πορεία μια ανεξάντλητη πηγή χαράς.

«Φτάσαμε ως εδώ με σκληρή δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα. Θέλω να σου πω, μησκεφτείς ποτέ πως ο κόσμος σού χρωστάει. Γιατί δεν σου χρωστάει

Τι είναι μαγικό στη ζωή; Τι κάνει έναν άνθρωπο να προσπαθεί και να προσπαθεί, να πέφτει και να ξανασηκώνεται, να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο μέχρι να πετύχει; Και τι είναι αυτό που μεταμορφώνει τα αναπάντεχα σκαμπανεβάσματα μετά τον ερχομό της επιτυχίας σε μια συνεχή αίσθηση χαράς; Η όγδοη του τέιβιντ Ο'Ράσελ, «Joy», ακολουθεί την πρωταγωνίστριά του κατά τη διάρκεια τεσσάρων δεκαετιών, όσο εκείνη εξελίσσεται από χωρισμένη μητέρα σε επιτυχημένη επιχειρηματία, για να εξερευνήσει πώς το θάρρος, η αντοχή και η επιμονή μπορούν να εκτοξεύσουν τους ανθρώπους σε εξαιρετικές στιγμές δημιουργίας και ς.

24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση