Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Η σκηνή του Lab Art γεμίζει με θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές συναυλίες
Η σκηνή του Lab Art γεμίζει με θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές συναυλίες

Η σκηνή του Lab Art γεμίζει με θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές συναυλίες

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου

Παραστάσεις για παιδιά, αναπάντεχα αισθηματικά ντουέτα, η αναμενόμενη άφιξη μιας από τις μεγαλύτερες λαϊκές/ έντεχνες τραγουδίστριες της γενιάς μας, όλα αυτά μας περιμένουν τις ακριβώς επόμενες ημέρες στο πολυμορφικό stage του αγαπημένου χώρου της πόλης.

Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, η πληθώρα των δράσεων που παρουσιάζονται στο κοινό του Βόλου είναι εντυπωσιακή και αφήνει υποσχέσεις για μοναδικές εμπειρίες στο χώρο του Τσαλαπάτα ..με αφορμή τον πολιτισμό.

Στην πρώτη ειδικά για παιδιά του προγράμματος theater ‘Ο Παράξενος Φίλος' που θα γίνει 22 Ιανουαρίου, το έργο του Δ.Μικιού θα υποδεχτεί νωρίς στο ξεκίνημα της ημέρας παιδιά από 3 εως και 8 ετών και τους γονείς τους – σαν άλλα, μεγάλα παιδιά- σε ένα ηθοπλαστικό έργο που έχει ήδη κάνει περιοδεία την Ελλάδα με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Δύο ηθοποιοί, ο Μπάμπης Παυλίδης και η Αστερόπη Χαριτίδου υποδύονται τους αφηγητές της ιστορίας και δίνουν ζωή σε πέντε κούκλες, οι οποίες παρασύρουν τα παιδιά σε μια περιπέτεια γεμάτη χρώματα, μουσική, παιχνίδια.

Ο μικρός πρωταγωνιστής το «Κάτι άλλο» , ένα πλασματάκι που δεν μοιάζει με κανένα ζωάκι στο δάσος λαχταρά να κάνει φίλους, αλλά καθώς ο εγωισμός και η λαιμαργία του στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια του, μέσα στο έργο αναπτύσσονται νοήματα αλληλοκατανόησης.

‘Ενα μαγικό σκηνικό πλαισιώνει τους κουκλοήρωες του έργου μας και τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά και γίνονται μέρος αυτού του διασκεδαστικού μα συνάμα διδακτικού παραμυθιού.

Η ξεκινάει στις 12 , ενώ οι πορτες στο χώρο θα είναι ανοιχτές από τις 11 το πρωί για εισιτήρια με αντιτιμο 7 ευρώ ανά άτομο.

Επόμενη θεατρική στάση στο μέσο της εβδομάδας και αυτή τη φορά για 2 βράδια, μιας ξεχωριστής παράστασης όχι μόνο στο όνομα: ‘To Πεπρωμένο ονομάζεται Κλοτίλδη' και ήδη η μεταφορά των ταλαντούχων Γιάννη Σοφολόγη και Αμαλίας Καβάλη του παλιότερου έργου του Τζοβάνι Γκουαρέσκι έχει κερδίσει ένα (Bob Theater festival ) και την αγάπη του κοινού όπου έχει ‘ανέβει' στην Ελλάδα.

Ένας άντρας, μια γυναίκα και ένας μουσικός επί σκηνής μαζί τους. Η αντισυμβατική ιστορία αγάπης, με πολύ χιούμορ και έντονες μεταπτώσεις μοιραίου πάθους αναδεικνύει μια νεανική ματιά που αναμένεται να κερδίσει και το βολιώτικο χειροκρότημα.

Η bar theater εκδοχή του χώρου μας προσκαλεί μετά τις 8 μ.μ. (έναρξη 9 μ.μ. αυστηρά) την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Απριλίου.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη και το κοινό μπορεί να κάνει κρατήσεις στο 2421403454 , ώρες 10-21 κάθε μέρα.

Η κορύφωση του εβδομαδιαίου πληθωρικού προγράμματος στο φυλάσσει ένα από τα ‘κρυμμένα μυστικά' του ελληνικού τραγουδιού, τη Φωτεινή Βελεσιώτου στις 28 Απριλίου.

Η συνταρακτική της παρουσία στο πάλκο επιτέλους -μετά την αναβολή της προγραμματισμένης για πριν ενα μήνα εμφάνισης της- θα γίνει επιτελους βίωμα για όσους βρεθούν στο Lab Art μετά τις 9 μ.μ. το τελευταίο Σαββατόβραδο του μήνα.

Για όσους έκαναν υπομονή, τα εισιτήρια της προηγούμενης ημερομηνίας ισχύουν κανονικά για αυτό το live.

Μαζί με τον Γιώργο Καραμφίλλη στα έγχορδα και το Νίκο Παπαναστασίου σε πιάνο/ ακκορντεόν και ενορχηστρώσεις και τον ταλαντούχο τραγουδιστή Σωτήρη Μπαλλά, ετοιμάζουν μια επιλογή από κλασσικά λαϊκά (Πάνου, Ζαμπέτας, Καλδάρας, κ.ά.) και σύγχρονα ‘εντεχνα' σε ξεχωριστές εκτελέσεις.
Φυσικά, θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα όπως ‘Διόδια', Φόνισσες' και ‘Μέλισσες' που σύστησαν τη χαρισματική αοιδό πριν μερικά χρόνια στα αυτιά μας..

Τα σημεία προπώλησης για όλες τις εκδηλώσεις του Lab Art είναι:
Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)

• Basilico street food (Ιάσονος 131, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• My Market
• Ηλεκτρονική προπώληση μέσω viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2421403454 (ώρες 10:00-21:00 Καθημερινώς)
Συστήνουμε την έγκαιρη απόκτηση εισιτηρίου ή κράτηση θέσης για τα θεάματα των ημερών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση