Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » «Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά
«Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά

«Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά

Η πρώτη ατομική συγγραφική προσπάθεια, που αφορά σε μια πρωτότυπη ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» της συμπολίτισσας εκπαιδευτικού Λίνας Βαλασσά, κυκλοφόρησε και αναμένεται να παρουσιαστεί το Σάββατο 2018 στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «εφέλη» (Κουμουνδούρου 10- Δημητριάδος, Βόλος).

Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή ,χωρισμένη σε τρία κεφάλαια με τον αντίστοιχο τίτλο «Έρωτας», «Θάλασσα», «Αντίο» το καθένα. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται ουσιαστικά αναφορά στον έρωτα, στο δεύτερο για τον έρωτα και τη και στο τρίτο για τον αποχωρισμό… Το εξώφυλλο του υ, είναι της ζωγράφου Χριστίνας Κουρεντή.

Στην ς, που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής, θα μιλήσουν για το , ο φιλόλογος και Διονύσης Λεϊμονής και η Ελένη Γιαννούκου, και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ θα απαγγείλουν η Έλενα Ψαραλίδου- Φιλιππιτζή, νομικός –ποιήτρια και η ίδια η συγγραφέας- ποιήτρια Λίνα Βαλασσά.

Την , θα πλαισιώσουν χορευτικά  ο Αποστόλης Ρηγάκης και η ντάμα του Ντέμη Παπαδόπουλου.

Το βιβλίο, κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις ΗΒΗ» και διατίθεται ήδη απ΄το βιβλιοπωλείο «Ήλιος», του  Χρήστου Αγιώτη (Ηπείρου 8 με Ιάσονος, Βόλος).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση