Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά
«Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά

«Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» το βιβλίο ποίησης της Λίνας Βαλασσά

Η πρώτη ατομική συγγραφική προσπάθεια, που αφορά σε μια πρωτότυπη ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Έρωτας, Θάλασσα, Αντίο» της συμπολίτισσας εκπαιδευτικού Λίνας Βαλασσά, κυκλοφόρησε και αναμένεται να παρουσιαστεί το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Νεφέλη» (Κουμουνδούρου 10- , Βόλος).

Πρόκειται για μια ποιητική συλλογή ,χωρισμένη σε τρία κεφάλαια με τον αντίστοιχο τίτλο «Έρωτας», «Θάλασσα», «Αντίο» το καθένα. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται ουσιαστικά στον έρωτα, στο δεύτερο για τον έρωτα και τη θάλασσα και στο τρίτο για τον αποχωρισμό… Το εξώφυλλο του βιβλίου, είναι της ζωγράφου Χριστίνας Κουρεντή.

Στην παρουσίασης, που θα συντονίσει ο Ηλίας Κουτσερής, θα μιλήσουν για το βιβλίο, ο φιλόλογος και συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής και η Ελένη Γιαννούκου, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ θα απαγγείλουν η Έλενα Ψαραλίδου- Φιλιππιτζή, νομικός –ποιήτρια και η ίδια η συγγραφέας- ποιήτρια Λίνα Βαλασσά.

Την , θα πλαισιώσουν χορευτικά  ο Αποστόλης Ρηγάκης και η ντάμα του Ντέμη Παπαδόπουλου.

Το βιβλίο, κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις ΗΒΗ» και διατίθεται ήδη απ΄το βιβλιοπωλείο «Ήλιος», του  Χρήστου Αγιώτη (Ηπείρου 8 με , Βόλος).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση