Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Με επιτυχία η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο
Με επιτυχία  η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο

Με επιτυχία η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο

Με τη συμμετοχή έξι συλλόγων και των χορευτών τους

 

Η συμμετοχή του κόσμου και το άρτιο αποτέλεσμα που προσέφεραν χορευτές από έξι καταξιωμένους συλλόγους ανέδειξε ως απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση  την 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων που πραγματοποιήθηκε την 19 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) καθιστώντας τη θεσμό με τη δέσμευση της επανάληψής της την επόμενη χρονιά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου  Νέας Ιωνίας με τους  ήχους παραδοσιακών οργάνων από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς έδωσαν το παρών χορευτές από διάφορα και διαφορετικά μέρη της χώρας. Συγκεκριμένα στην 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων συμμετείχαν : ο Χορευτικός Όμιλος ,  ο Σύλλογος  Αγίου Γεωργίου , ο Σύλλογος «», Μ.Ε.Σ. Αρμενίου ς «Ο ΄Ανθιμος Γαζής», το Χορευτικό τμήμα της Ι.Μ.Δημητριάδος και ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής υ «Η Πρόοδος».

Η 1η Χειμερινή Συνάντηση  Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων πραγματοποιήθηκε με τη διοργάνωση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου  με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση