Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Με επιτυχία η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο
Με επιτυχία  η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο

Με επιτυχία η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Βόλο

Με τη συμμετοχή έξι συλλόγων και των χορευτών τους

 

Η συμμετοχή του κόσμου και το άρτιο που προσέφεραν χορευτές από έξι καταξιωμένους συλλόγους ανέδειξε ως απόλυτα επιτυχημένη  την 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα στο (Πολιτιστικό Κέντρο) καθιστώντας τη θεσμό με τη δέσμευση της επανάληψής της την επόμενη χρονιά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου  Νέας Ιωνίας με τους  ήχους παραδοσιακών οργάνων από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς έδωσαν το παρών χορευτές από διάφορα και διαφορετικά μέρη της χώρας. Συγκεκριμένα στην 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων συμμετείχαν : ο Χορευτικός Όμιλος Βόλου,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Αγίου Γεωργίου Βόλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «», Μ.Ε.Σ. Αρμενίου Λάρισας «Ο ΄Ανθιμος », το Χορευτικό τμήμα της Ι.Μ.Δημητριάδος και ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής Ρόδου «Η Πρόοδος».

Η 1η Χειμερινή Συνάντηση  Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων πραγματοποιήθηκε με τη διοργάνωση του Δ.Ο.Ε.Π..Π. – Δη.Πε.Θε. Βόλου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ.Γεωργίου Βόλου  με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση